Home » Alle activiteiten » Open webinar – LSR3 sportbegeleiders

Activiteiten

Bijeenkomst
Bijeenkomst
Sport & beweging

WEBINAR voor opleiding LSR 3 (Leider Sportieve Recreatie niveau 3)

  • Ben jij werkzaam in de sportieve recreatie of wil je in dit werkveld aan de slag?
  • Wil je je inzetten in het Noorderpark en daarbuiten?
  • Heb je al ervaring met les en leiding geven aan recreatieve beweegroepen maar heb je nog geen officieel sportdiploma?
  • Wil je je kennis verbreden om je eigen beweegaanbod verder te professionaliseren?
  • Ben/of wil je aan de slag bij buurt- en welzijnswerk, speeltuinwerk, sportverenigingen, kinderdagverblijven, sport BSO’s, animatie- en recreatieteams of naschoolse opvang?

Schrijf je dan in voor de gratis webinar: OPLEIDING LSR3 NOORDERPARK.
Op donderdag 10 december 2020 van 20:00 – 21:00 uur kun je deze webinar live volgen via facebookpagina Noorderpark Leeft. De docenten Rita Gemerts en Charly Olf geven informatie over deze opleiding tot zelfstandig sportleider in de recreatiesport.

Een sportleider LSR3 kan les- en leiding geven aan beweeggroepen, activiteiten plannen, voorbereiden en uitvoeren, sporttoernooien en andere recreatieve beweegactiviteiten organiseren en sportvrijwilligers aansturen. Bij succesvol afronden van de opleiding ontvang je een diploma van de Nationale Sportalliantie, uitgegeven door het ministerie van VWS.

De opleiding LSR3 duurt 20 weken en zal voornamelijk plaatsvinden op de zaterdagochtend van 9.30 -12.30 uur. We starten vanaf maart 2021.

Deelname aan de opleiding is gratis voor aankomende sportleiders die na afronding minimaal 30 praktijkuren inzetten in het Noorderpark.

Stichting Noorderpark is van plan om ook in 2021 recreatieve beweegactiviteiten en evenementen te ondersteunen en zelf te organiseren voor en met ondernemende Noorderlingen.

Aanmelden voor de webinar 10 december?
Stuur een mail naar Rita Gemerts: info@ray-action.nl

Zie voor meer info op deze website: Parkbericht Noorderpark