Home » Alle locaties » De Gele Pomp

Locaties

De Gele Pomp is de thuisbasis van creatief collectief Hotmamahot

Dit oude tankstation is met de oplevering van het Noorderpark op een prachtige plek in het park terecht gekomen en met de komst van Hotmamahot een plek waar creativiteit, plezier en energie tot uiting kan komen; het eerste creatieve tankstation.

De Gele Pomp is recentelijk verbouwd tot zeer functionele workshop- en evenementen ruimte om  plaats te bieden aan alle nieuwe activiteiten die Hotmamahot gaat presenteren.

Hotmamahot is een creatief collectief uit Amsterdam, werkzaam in diverse disciplines, met zeer uiteenlopende uitingen en activiteiten. Het collectief kenmerkt zich door de diversiteit aan talenten en kwaliteiten van de individuele leden. Door de diverse disciplines te combineren begeven ze zich steeds weer in een ander werkveld. Klik hier meer informatie over Hotmamahot.

De Gele Pomp biedt een uitgebreide programmering voor de buurt in Amsterdam Noord. Wekelijks programmeren we creatieve workshops voor kinderen uit de buurt op woensdag-, donderdag- en vrijdagmiddag. Sinds dit najaar lanceren we ook projecten voor volwassenen met de Tactische Bosspelen Club, het Do It Yourself cafe en een maandelijkse filmavond.

Daarnaast zal de deur altijd openstaan voor alle Amsterdam-Noord bewoners die een ruimte zoeken om hun creativiteit te uiten. Hotmamahot en De Gele Pomp gaan zich verankeren in Amsterdam Noord en nodigen buurtbewoners uit om nader kennis te maken.

De Gele Pomp is ook geschikt voor verjaardagspartijtjes, vergaderingen, borrels en andere verhuur, voor meer informatie klik op verhuur.

De verbouwing en programmering in De Gele Pomp is gefinancierd door:

fondsen