Home » Alle locaties » De Gele Pomp

Locaties

De Gele Pomp is het eerste creatieve tankstation. Een plek waar creativiteit, plezier en energie tot uiting kan komen. Creatief collectief Hotmamahot biedt hier een uitgebreide programmering voor de buurt in Amsterdam Noord. Wekelijks programmeert Hotmamahot creatieve workshops voor kinderen uit de buurt op woensdag-, donderdag- en vrijdagmiddag. En soms is er ook wat te doen voor volwassenen, zoals de Tactische Bosspelen Club, het Do It Yourself café of een filmavond.

Hotmamawho?
Hotmamahot is een creatief collectief uit Amsterdam, werkzaam in diverse disciplines, met zeer uiteenlopende uitingen en activiteiten. Het collectief kenmerkt zich door de diversiteit aan talenten en kwaliteiten van de individuele leden. Door de diverse disciplines te combineren begeven ze zich steeds weer in een ander werkveld.

Adres en route
Nieuwe Leeuwarderweg 86
Amsterdam
Route

Openingstijden
Als er wat te doen is. Vraag Hot Mama Hot naar de agenda!

Zelf iets organiseren in de Gele Pomp
De Gele Pomp is ook geschikt voor verjaardagspartijtjes, vergaderingen, borrels en andere verhuur. Kijk hier voor meer informatie over verhuur. Daarnaast staat de deur altijd open voor Amsterdam-Noord bewoners die een ruimte zoeken om hun creativiteit te uiten. Meer weten? Hotmamahot en De Gele Pomp nodigen je uit om nader kennis te maken.

Meer informatie
Mail: info@hotmamahot.nl
Website Hotmamahot

Een stukje geschiedenis
Dit oude tankstation is met de oplevering van het Noorderpark op een prachtige plek in het park terecht gekomen. De Gele Pomp is verbouwd tot workshop- en evenementenruimte om  plaats te bieden aan alle activiteiten die Hotmamahot gaat presenteren. De verbouwing en programmering in De Gele Pomp is gefinancierd door:

fondsen