Home » Goed idee

Heb je zelf een goed idee? Dit is je kans! Wij kunnen je helpen je plan concreet te maken. Mail ons via info@noorderpark.nl. Kleine en grote ideeën zijn welkom!

Deze website staat vol activiteiten die vaak tot stand komen door ideeën van buurtbewoners of bezoekers van het park.
Van een sportwedstrijd, voorstelling of kunstwerk tot een buurtbarbecue of natuurspeurtocht; alles is mogelijk. Je kunt hulp krijgen bij bijvoorbeeld het verkrijgen van vergunning, publiciteit, vrijwilligers, fondsen of samenwerking met andere organisaties. Uiteraard krijgt jouw initiatief ook een plek op deze website.

Lees hier de voorwaarden voor het verkrijgen van een Parapluvergunning. Wij helpen je er graag mee op weg. Voor overige evenementen is een afzonderlijke evenementenvergunning nodig.

Gebruik van parklocaties
Als je activiteit niet geschikt is om buiten te organiseren kun je gebruik maken van een van de paviljoens in het park. Voor alle ruimtes geldt een speciale prijs voor buurtgenoten. Er is een container in het park met diverse spelmaterialen waar je gebruik van kunt maken.

Samenwerken
Een greep uit de projecten waar mooie samenwerkingen tot stand kwamen: Vurig Winterfeestje met de Gele Pomp, de Kerstmarkt met Elythé bij Petra, Zomers buurtconcert bij Pompet, Buurtmarkt bij het Anker, het Samen Noord Feest met de Roze Tanker, Flora4life en vele anderen!

Krachten bundelen? Laat van je horen!
Stuur een mailtje naar info@noorderpark.nl. Dan bekijken we samen hoe en met wie je jouw idee kunt uitvoeren. Samen maken we het park. Door de krachten te bundelen stimuleren we de ontmoeting in dit stadspark. We zijn tevreden als elke Noorderling trots is op het Noorderpark!

> Naar pagina Zelf actief