Verhuur van locaties

Roze Tanker

Verhuur

De (roze) Tanker is een vrijstaande, inspirerende locatie in Amsterdam-Noord. Uniek gelegen tussen een groot park en een (verdiepte) autoweg met metrospoor. Ooit een benzinestation heeft het gebouw, inclusief de typerende overkapping, sinds 2010 de functie van een culturele studio en vrijhaven. Naast de eigen programmering, is De Tanker ook te huur voor vergaderingen, workshops, verjaardagen, concerten en dergelijke. De beschikbare binnen- en buitenruimte kan volledig naar wens worden ingedeeld, al dan niet met behulp van het Tanker Team.

Catering
In of bij De Tanker kunt u heerlijk lunchen, al dan niet in combinatie met een vergadering en/of borrel. We kunnen de catering en de muziek voor u verzorgen. Een gastvrouw kan tijdens de verhuur zorgen voor de service, maar dat mag u ook in eigen hand houden.

Led Cloud
Sinds 2012 is de grote overkapping van De Tanker voorzien van een imponerend lichtplafond, de zogeheten ‘Led Cloud’. Een licht-installatie naar een idee en ontwerp van Sophie Valla Architects.

Klankpark
Op een steenworp achter het gebouw, in het Noorderpark, ligt het ‘Klankpark’. Het Klankpark is een opstelling annex beeldhouwwerk waar iedereen muziek op kan maken. Eventueel een mooie toegevoegde waarde voor een origineel bedrijfsuitje waar met een groep, onder begeleiding van een muzikant, werkt aan een eigen gemaakt muziekstuk.

Bereikbaarheid
De Tanker is het beste te bereiken per fiets. Met de auto kan er geparkeerd worden op loopafstand aan de overkant van de snelweg. Zie voor meer informatie hierover de pagina route.

Interesse?
Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op en/of vraag eventueel een vrijblijvende offerte aan via hetcontactformulier of mail naar info[at]detanker.nl.

Foto gallery