Parkbericht

22/05/2020

Yoga met Karin

Vorig jaar was ze al van plan te starten met open lucht yoga lessen maar toen was het niet de tijd. En nu blijkt: Dit soort dingen moet je gewoon DOEN! En het was heerlijk: in de natuur, de ruisende bomen, het getjilp van de vogels, de enthousiaste yogis en het fijne en blije gevoel na afloop.

Eerst via de livestream op Facebook in het kader van Heel Noorderpark Beweegt met Rita Gemerts, en nu dus met Hemelvaart in de zon. De opkomst was heel mooi, wel 15 mensen! Een paar van Karins “eigen yogis” van haar onderneming ‘De Yogazaak’ waren er, maar ook nieuwe gezichten. Zij waren enthousiast gemaakt door Rita Gemerts, die ze van de bootcamp kenden. Het zou heel mooi zijn als er meer buurtbewoners meedoen, die om het park wonen. Van de Buiksloterdijk tot Floradorp, van Nieuwendammerdijk tot Vogelbuurt.

Yoga is namelijk goed te doen voor iedereen, ieder op zijn of haar niveau. De lessen zijn toegankelijk voor beginners en gevorderden, voor 30-ers en 60-ers en zeker ook voor mannen. Iedereen is welkom.
Karin haar doel is yoga toegankelijk te maken voor álle Noorderlingen! En de beroemdste yogadocent in Noord te worden natuurlijk, in ieder geval in het Noorderpark.

Wat betreft het vervolg: In deze bijzonder periode, waarbij we mogelijk in de zomer in Nederland blijven, is de behoefte aan yoga, ontspannen in de buitenlucht, met elkaar juíst fijn.

Daarom geeft Karin vanaf nu elke zondag om 11:00 uur yoga in het park.
Waar? Op het grasveld schuin tegenover restaurant Pompet. Natuurlijk houden we 1,5 meter afstand en de RIVM richtlijnen.
Aanmelden of meer info via info@deyogazaak.com of 06-24767001
Neem je eigen matje mee (of iets anders van minimaal dezelfde grootte dat geen water doorlaat) en een dekentje (iets warms om je mee toe te dekken aan het eind)
De lessen zijn GRATIS, maar als je iets kunt missen dan kun je een paar euro’s doneren.

Wil je meer weten over Karin Weinberg’s Yogazaak, klik hier.

Foto gallery