Parkbericht

09/12/2019

Wat een schrik voor de organisatie en vrijwilligers toen zij zondag 8 december in alle vroegte bij het zwembad aankwamen! De 80 marktkramen die de dag ervoor waren geplaatst, waren door de hevige wind en regen grotendeels omver en soms zelfs stuk geblazen. Omdat de wind volgens de voorspelling zou aanhouden, is ervoor gekozen om de kramen op te laten halen en de marktkraamhouders af te zeggen. Voor een klein clubje mensen, de echte diehards, was er plek in de hal van het zwembad.

Iedereen heeft uiteindelijk geïmproviseerd en het beste ervan gemaakt. De spil van de markt: Sonja en Kees, stichting Flora4Life, het Grand Café en het zwembad, stichting Samenscholers, Ray-action, studenten van de Tanker en vele vrijwilligers werkten allemaal mee om er samen toch iets gezelligs van te maken. Het kunstijsbaantje was een groot succes en het voorlees Kerstverhaal kon gelukkig ook doorgaan in het Grand Café. Dankzij de Kerstkledingruil van Els zitten veel buurtbewoners er straks feestelijk bij met de kerst en tijdens Sonja’s tombola vielen velen in de prijzen. Ook dankzij de kerstman en zijn rendier werd het alsnog een gezellige, kerstige dag.

Kortom, de wekenlange intensieve voorbereiding is niet helemaal voor niks geweest is. Wel vinden we het jammer dat we vele buurtbewoners en ook sommige bezoekers (die van niets wisten) moesten teleurstellen.

Sonja en Kees BEDANKT!
Volgend jaar weer, maar dan graag met beter weer!

(Foto’s: Liza en Eva)