Parkbericht

21/03/2024

Een parkbericht van Stadsdeel Amsterdam Noord:


Vanaf vrijdag 15 maart tot en met de eerste week van april vinden werkzaamheden plaats aan de fiets- en wandelpaden in het oostelijk deel van het Noorderpark van en naar de Hederabrug. Ook brengen we in deze periode op één dag de toplaag aan op de fiets- en wandelpaden die aansluiten op de Klimopbrug over de Nieuwe Leeuwarderweg en de Eva Schalkbrug over het Noordhollandsch Kanaal. Het aanbrengen van deze toplaag kon niet eerder door de koude weersomstandigheden.

Asfalteren
De fiets- en wandelpaden krijgen nieuw asfalt met, net als in de rest van het Noorderpark, betonranden met een patroon van klimopbladen. Deze werkzaamheden zijn onderdeel van de herinrichting van het Noorderpark. Daarmee maken we het park nog beter geschikt voor beweging, ontmoeting en ontspanning.

Omleidingen
Tijdens de werkzaamheden zijn deze fiets- en voetpaden afgesloten voor voetgangers en fietsers. Met verkeersborden leiden we ze langs de werkzaamheden. Dat zie je op onderstaande kaartje. Bij het aanbrengen van de toplaag op de Eva Schalkbrug en het viaduct over de nieuwe Leeuwarderweg regelen verkeersregelaars het verkeer.

Contact
Brenda Batelaan, omgevingsmanager
b.batelaan@amsterdam.nl
06 413 870 84

Lees hier meer