Parkbericht

14/10/2020

Wat een bijzondere dag was het zaterdag 10 oktober! In tegenstelling tot alle berichtgeving die week, regende het niet, maar begonnen we met een kleurrijke regenboog! Iris zag dit als een teken van Rob, dit betekende voor ons allemaal een bijzonder begin van de opruimactie.

Met een groep van ruim 20 mensen startten we met koffie en thee bij het Grand Café Noorderpark. In verband met Corona bleven we buiten en verzamelden we ons bij de ronde bank en boom bij het terras. De plastic les van Daan leerde ons over de verschillende soorten plastic, waarna we op zoek gingen naar ‘een dop voor Rob’. Ook waren er al wat enthousiastelingen die alvast een voorraadje hadden meegebracht, waardoor we nu al genoeg hebben voor de plaquette voor Opa Rob in het Rosarium.
Naast al het vuil vonden we veel mondkapjes, bierdoppen, een wieldop, en… een fiets! Er is dus een flinke hoeveelheid zakken ingezameld en aan het eind zijn er 25 welverdiende ijsjes uitgedeeld bij IJskoud de Beste.
We kijken nu alweer uit naar volgend jaar! En wat ons betreft weer in samenwerking met de Regenboog Groep en de Tolhuistuin.

Binnenkort start de doneeractie voor de realisatie van de plaquette voor Opa Rob in het Rosarium. Houd deze pagina in de gaten, of volg ons op Facebook/Instagram.

Zie de foto’s hieronder van deze dag, of bekijke het gehele fotoverslag op Facebook.