Parkbericht

17/04/2018

In mei opent de Promokar in het Noorderpark. Deze mobiele kraam geeft (startende) ondernemers de kans om hun producten en of diensten aan de man te brengen.

Dat kan dus vanalles zijn: zelfgebakken hondenkoekjes verkopen of je sportieve bootcamp, je naailessen en eigengemaakte kleding, of wil je mensen overtuigen naar je hippe haarsalon te komen: dit is je kans om parkbezoekers te verrassen met jouw aanbod. Hoe dan? Wij bieden je een mooie kraam voor minimaal een weekend, voorzien van basisfaciliteiten als gas/water/licht, servies etc. Daarnaast bieden we je ondersteuning in publiciteit en mag je deel uitmaken van Ondernemerscollectief Noorderpark, een netwerk van enthousiaste ondernemers rondom het park die elkaar inspireren en gezamenlijk hun ondernemersvaardigheden opvijzelen. Gratis! Kost je allemaal niks!

Iets voor jou? Geef je snel op via goedidee@noorderpark.nl, dan gaan we om tafel om te kijken wat er mogelijk is.

Deze (en meer) ondernemersactiviteiten in het park worden ondersteund door de EFRO Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling, ter versterking van creatief en sociaal ondernemerschap in de buurt.