Parkbericht

Gisteren kwam er een groep van 15 mensen samen in het Bloemenkwartier onder leiding van Rita Gemerts (aanjager sportactiviteiten Noorderpark) en Manuel Wijffels (ontwerper Kwiekroute), om het park en omliggende straten te verkennen voor de mogelijkheden van een Kwiek Beweegroute.

De Kwiek Beweegroute is een actieve wandeling waarbij er gebruik wordt gemaakt van het straat- en parkmeubulair. Door middel van het volgen van stoeptegels op de route train je balans, kracht en uithoudingsvermogen. Leuk om te doen en goed voor je lijf. De route is vooral geschikt voor de senioren en minder valide parkbezoekers.
Hoe de route zal lopen, is afhankelijk van de wensen van de gebruikers en de mogelijkheden van de openbare ruimte, en die zijn dus gisteren onderzocht. Welgemoed en niet gehinderd door de kou en de regen gingen twee groepen op stap om mee te denken over de leukste, mooiste en veiligste route.

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen of heb je een vraag over de Kwiek Beweegroute? Mail dan naar rita@noorderpark.nl

http://kwiekbeweegroute.nl

Foto gallery