Parkbericht

10/03/2020

Het was een vrolijke en licht chaotische parkpraat in de buurtkamer Bloemenbuurt op 27 februari.

Na afloop van de maaltijd zaten wein een grote kring, en kwam het ene na het andere idee op tafel. Ellen trapte af met haar idee voor een gedichtendag, met daaraan voorafgaand een gedichtenwedstrijd. Later kwam ze met een idee om in het park te tafeltennissen, en toen ze helemaal de smaak te pakken kreeg stelde ze mannenballet voor, want dat leek haar bijzonder grappig.
Sonja stelde een bingomarathon voor in het park. Bingo van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. We bedachten dat het misschien wel een bingomarathon zou kunnen zijn langs meerdere plekken in het park. Daar wordt nog over verder gefantaseerd. Mirella opperde het idee om een voorstelling over vluchteling zijn in het park op te voeren in samenwerking met vluchtelingenorganisaties. Ook kwam ze met het idee om karaoke in de openlucht te doen.
Kees wil graag een zeepkistenrace in het park, en tot slot werd nog gesproken over een dag voor honden in het park met hondentrainingen en leuke dingen voor honden en hun baasjes.

Genoeg ideeën dus! Nu alleen nog even uitvoeren. Daar kan de stichting je bij helpen. Als we kans zien knopen we initiatieven aan elkaar, en/of helpen we met financiering en organisatie. Ben je enthousiast geworden van een van de bovenstaande ideeën en wil je helpen bij de uitvoering? Of heb je zelf een idee of vraag voor de stichting?
Mail dan naar goedidee@noorderpark.nl en/of kom naar de volgende Parkpraat op donderdag 26 maart 2020 na afloop van Nordic walking in het Anker om 11.15 uur.
Het Anker is gevestigd in een tijdelijk gebouw op de Floraweg 99.
Misschien tot dan!