Parkbericht

05/06/2018

Op 27 mei  werd de eerste Parkmarkt georganiseerd van dit seizoen. Op een warme zondagmiddag vulde het park zich met dertig marktkramen vol met prullaria, eten, drinken, muziek, kleding, leuke hebbedingen en heel veel meer, ondersteund met gezellige muziek en jeu de boules bij Pompet. Heerlijke Surinaamse zoetigheid, prachtige boeketten van Floriset, het nieuwe boek Metromorfose van Bas Kok was te koop, inclusief een meet & greet met de schrijver. De echte markt die-hards boden diverse snuisterijen aan en er was zelfs een yoga lesje te volgen bij de Yoga zaak. De sfeer was erg relaxed en gezellig, reden te meer om snel weer een Parkdag te houden!

De volgende Parkmarkt is op zondag 29 juli 2018
Een kraam huren kost €15,- plus 5 euro borg, mits je de kraam weer netjes oplevert natuurlijk.
Aanmelden via: parkmarkt@hotmamahot.nl

Ook voor de promokar zijn er nog plekken beschikbaar. De mobiele kraam in het park geeft (startende) ondernemers de kans om hun producten en of diensten aan de man te brengen.

Deze (en meer) ondernemersactiviteiten in het park worden ondersteund door de EFRO Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling, ter versterking van creatief en sociaal ondernemerschap in de buurt.