Parkbericht

Voor de komende Parkmarkt in het Noorderpark hebben we een speciale makers editie, waar we creatieven in het zonnetje zetten! Kramen met handgemaakte leren tassen, kleding, illustraties, kunstwerken, sieraden, oliën of zeep en glaskunst.

Dit is je kans! Als maker kun je voor een prikkie een kraam huren. Meld je snel aan want als je geluk hebt, krijg je specifiek aandacht voor jou en je creaties met een illustratie gemaakt door Laurens Kamps. Deze verspreiden we via social media.

Met deze speciale editie willen we vooral home made, creative, one-of-a-kind, verrassend, voor-elk-wat-wils én exclusiviteit uitstralen. Een markt die je niet mag missen!

Het publiek bieden we een gevarieerd aanbod in een bijzondere sfeer, met muziek en lekker eten. Het nabij gelegen café restaurant Pompet beschikt over een groot terras, jeu-de-boules baan, avontuurlijke zandbak en een buitenbar. Op 28 juli is er meer reuring: ‘Pompet Loud’ met live muziek plus de laatste etappe van de Tour de France!

Wil je een kraam huren op de Parkmarkt?
Datum: Zondag 28 juli
Locatie: middenin het Noorderpark, voor restaurant Pompet
Tijd: 10.00 – 17.00 uur
Prijs: Instap prijs voor deze Makers-editie: 15 euro (plus 5 euro borg)

Aanmelden
Zo snel mogelijk maar uiterlijk woensdag 24 juli, door een email te sturen naar: parkmarktnoorderpark@gmail.com  met daarin:
– je telefoonnummer,
– hoeveel kramen je wilt
– een omschrijving van wat je maakt en verkoopt.