Parkbericht

26/04/2019

Een nieuw, ondernemend seizoen is weer aangebroken!
Op donderdagavond 18 april kwam het Ondernemend Collectief Noorderpark weer bijeen. Samen met Karin Weinberg van de Yogazaak doorliepen we de stappen om een goed idee: ‘Gratis yoga in het Noorderpark’ in kaart te brengen en te voorzien van feedback en ideeën.

De uitkomst was verrassend, want Karin heeft na alle input (zie prachtige mindmap hieronder) besloten af te zien van haar plan om elke zondag gratis yoga te geven. Wel overweegt ze aan te haken bij evenementen in het park zoals de Buurtcamping en biedt ze groepen de mogelijkheid haar te boeken voor een les in het park.
Karin werd geïnspireerd door een leuk filmpje uit Den Haag, waar sinds 2016 gratis yoga in de Paleistuin wordt gegeven.  100-en yogi doen hier enthousiast mee, met groot succes!
https://denhaagfm.nl/2018/07/22/paleistuin-wekelijks-overspoeld-met-honderden-yogaliefhebbers/

Karin schrijft na afloop:
Mijn idee is: Deze zomer gratis yoga in het park. Elke zondagochtend 11:00-12:00 uur op het grasveld nabij Pompet.
Iedere Noorderling rondom het park en ver daarbuiten is welkom. Voor beginners en gevorderden, voor jong en oud, voor stijf en lenig, van 18 tot 88.


Ben je ondernemer of ondernemende buurtbewoner en heb je behoefte aan een versterkend collectief?
Elke maand staat er een vraag/probleem/casus/product van een deelnemer centraal. De ervaring leert dat iedereen vooral graag van elkaar leert. Het collectief staat voor uitwisseling van kennis, ervaring en betrokkenheid. Gezamenlijk zetten we ons in voor onze persoonlijke ontwikkeling in dienst van een project, onderneming, het park, de buurt en… de wereld.

De volgende bijeenkomst van het Ondernemend Collectief is een
Ontbijtsessie op donderdag 23 mei om 9.00 uur in de Gele Pomp!

Aanmelden voor het collectief kan via: goedidee@noorderpark.nl

Foto gallery