Parkbericht

We zijn het jaar gezond en gezellig begonnen! Diverse genodigden kwamen bijeen voor de nieuwjaarsborrel bij Grand café Noorderpark (naast het zwembad) voorafgaand aan de Blue Monday Run.

Er werd over en weer genetwerkt tussen  bewoners, bestuur van stichting Noorderpark en nieuwe samenwerkingspartners. Zo waren onder andere Klaas en Annie van buurthuis het Anker aanwezig die over een paar maanden de deuren openen van de locatie die nu nog het Bloemenkwartier heet. Jaap-Jan de Ruyter van het Grand Café Noorderpark zorgde voor voldoende (alcoholvrije) drankjes en vegetarische bitterballen. De heerlijke soep en hapjes werden uitgeserveerd door de Gezondheidsambassadeurs.

Langzaamaan vulde de ruimte zich met hardlopers en wandelaars voor de Blue Monday Run. Directeur Marjan ter Avest van MIND luidde de avond in en buiten gaf Esther Lagendijk van Gemeente Amsterdam het startschot voor de wandelaars. Na de opwarming van Nico van der Breggen liepen wandelaars en hardlopers de heldere koude avondlucht in. Wel honderd enthousiastelingen werden na afloop beloond met een goodiebag. Zo zorgde Annemiek Lely, die de organisatie in handen had, samen met alle deelnemers en vrijwilligers voor een hele goede start van het Noorderpark jaar!

De volgende Parkpraat is op donderdag 27 februari in de Buurtkamer.
Voor deelname en/of mee eten, klik op datum in de agenda.