Parkbericht

02/05/2018


In het Noorderpark hoef je niet stil te zitten! Beweegvrijwilligers Rudi en Hassan zetten dit seizoen beweegprogramma’s op in het Noorderpark, voor elk niveau. Volg deze en vele andere activiteiten via onze website (bij activiteiten>sport en beweging). Zelf een goed beweegidee? Mail naar rita@noorderpark.nl.

De Kwiek Beweegroute
Op deze actieve route volg je de aanwijzingen in het park en train je balans, kracht en uithoudingsvermogen. Leuk om te doen en goed voor je lijf! De route is vooral geschikt voor senioren en minder valide parkbezoekers. Je kunt ook op zaterdag meelopen met Wandelgroep Kwiek Noorderpark, 10.00 start bij Noorderparkbad.

Gezond Natuur Wandelen
Op deze wandeling staan we letterlijk én figuurlijk stil bij en in de natuur. Tijdens een ‘Natuurmomentje’ krijg je info over de bijzondere flora en fauna van het park. Deze wekelijkse wandeling wordt begeleid door vrijwillige wandelbegeleiders en duurt ca. 1 uur, na afloop drinken we een bakje koffie met elkaar. We wandelen in een laag tempo zodat iedereen kan meedoen! Deelname is gratis (info: www.noorderpark.nl)

De Parkotheek
Heb je voetbaldoeltjes nodig, skelters of een volleybalnet? Haal ze op bij Pompet! Via deze uitleen voor attributen kun je met je club of vriendengroep sporten in het park; op je eigen tijd en op een passende plek!

Bootcamp
Wil je buiten in het groen je kracht en uithoudingsvermogen trainen? Doe dan mee met de Bootcamp, elke woe. & vrijdag om 09.00 vanuit de Roze Tanker.

Noorderpark in Beweging
Loop- en wandeltraining, elke woe. om 17.00 vanuit Doras

Acrogym
Een sportoefening voor volwassenen waarbij kracht, lenigheid, samenwerking en vertrouwen centraal staat. Samen creëer je de mooiste figuren! Vrijdag 18 en 25 mei om 15.30, verzamelen bij Pompet.

Ook binnen hoef je niet stil te zitten; in de Gele Pomp is er Yoga en Dansen op blote voeten, in de Roze Tanker Hiphop voor jongeren.