Parkbericht

NOORDERPARK KERSTMARKT

Jaaaa, er komt weer een Kerstmarkt aan! Een gezellige markt om wat licht en warmte te brengen in deze donkere decembermaand.

Zondag 10 december 13.00-17.00 uur
Locatie: ingang Noorderpark ter hoogte van IJskoud de Beste
(Meeuwenlaan 331)

Een markt voor en door bewoners! Als Noorderling kun je met een kraam op deze markt staan om handgemaakte of tweedehands spullen en kleding te verkopen. En natuurlijk alles het liefst met een kersttintje zoals cadeautjes, versieringen, lekkernijen… alles waarmee je rond de kerst mensen blij kunt maken! Het wordt een gezellige sfeer op de markt met muziek, drank en hapjes, vuurkorven, de Kerstman (“hohoho!”) en kinderactiviteiten.

Wil je ook een kraam op de Kerstmarkt?

Kosten
Een kraam kost € 10,- plus € 5,- borg. De borg krijg je na afloop weer terug, mits je de kraam netjes oplevert. Net zoals vorig jaar zijn de kramen weer 4 meter lang, dus je deelt de kraam met een andere kraamhouder (dit ivm vergunningen)

Aanmelden:
– Stuur een email naar: info@noorderpark.nl met daarin: je naam en telefoonnummer, een omschrijving van wat je maakt en verkoopt.
OF
– Vul de flyer in, te verkrijgen/in te leveren bij: Petra bij Elythé: de leukste winkel aan de Waddenweg 5. Er wordt je dan gevraagd de 15 euro in contant geld te betalen.

NB: bij heel onstuimig weer wordt de markt geannuleerd (3 dagen van tevoren) maar daar gaan we natuurlijk niet van uit! Dus zet de 10 december alvast maar in de agenda!

Noorderpark Kerstmarkt wordt georganiseerd door:
Elythé bij Petra, Stichting Buurthulp, De Florakokjes, Sonja kookt voor Noord en Stichting Noorderpark.

En mede mogelijk gemaakt door:
Postcode Loterij Buurtfonds, Mensen maken Noord en Gemeente Amsterdam.