Parkbericht

25/05/2016

Over/bruggen wordt een bijzondere theatervoorstelling op locatie, aan beide kanten van de verbindingsbrug in het Noorderpark. Acteurs en buurtbewoners zullen samen het verhaal vertellen van twee rivaliserende families uit Noord die het bloed onder elkaars nagels vandaan halen. Over/bruggen zal spelen in de weekenden tijdens het Fringe Festival, op 2, 3, 4 & 9, 10 en 11 september 2016.

Onlangs zijn de repetities voor Over/bruggen van start gegaan. Na een spannende kennismaking zijn we met open zintuigen de locaties gaan verkennen en heeft iedereen te horen gekregen aan welke kant hij ’thuis’ hoort.

De crowdfundingsactie loopt nog tot 3 juni, en als je vóór maandag 30 mei een donatie doet, wordt deze verdubbeld door het VSBfonds! Wil jij Over/bruggen naar de 100% helpen? Ga dan direct naar: www.voordekunst.nl/projecten/4545 

Over/bruggen is een productie van broedplaats De Modestraat op het Buiksotermeerplein, in samenwerking met de locaties Roze Tanker en de Gele Pomp. Al deze plekken functioneren als ontmoetingsplek voor creatieven en buurtbewoners. Ze slaan nu de handen ineen om deze bijzondere ontmoetingen te vertalen naar een theatervoorstelling in, over en door Amsterdam Noord.

Wil je alle ontwikkelingen rondom de voorstelling op de voet volgen?Dat kan via: www.facebook.com/theatervoorstellingoverbruggen.

Alvast heel veel dank van de makers en spelers;
Anne, Elke, Sander, Jeroen, Natalie, Vivian, Mirjam, Luc, Maartje, Hans, Eric, Maaike, Eva en Sebastiaan.

image