Parkbericht

09/09/2019

Op zaterdag 14 september is het Noorderpark volop in beweging met een sportief programma voor iedereen. En er gaat er een recordpoging gevestigd worden: tussen 12.00 tot 13.00 bewegen zoveel mogelijk mensen op muziek. Jong en oud, getraind of ongetraind, staand of zittend bewegen; samen wordt een klinkend record neergezet!

De hele dag kun je aan allerlei beweegactiviteiten meedoen in het park en bij speeltuin Bloemenkwartier, onder begeleiding van diverse sportinstructeurs. Zoals Guus Heijnen, oud wedstrijdrijder, woont in het Blauwe zand en geeft vandaag gratis skeelerles. Hij leert kinderen tussen 5 en 15 jaar hoe je pootje over kunt doen en super aerodynamisch kunt skaten. Ook kun je hiphoplessen volgen of meedoen met een voetvolley-toernooi. Voor volwassenen zijn er allerlei kracht- conditie- wandel- of fietsprogramma’s, maar een gezellig potje jeu-de-boulen kan ook. Kortom, voor ieder wat wils! Ook aan de nodige energie is natuurlijk gedacht; er staan kramen met gezonde snacks, fruitwater, spelmateriaal en sportkleding.

Dit event wordt georganiseerd door RAY-action Sport en Bewegen en mede mogelijk gemaakt door gediplomeerde sportinstructeurs, Decathlon, SPIN, Stichting Samenscholers, Gemeente Amsterdam en Stichting Noorderpark.

Heel Noorderpark Beweegt
Zaterdag 14 september 10.00-16.00 uur
Deelname is gratis, je krijgt deze dag een polsbandje én goodiebag.
Aanmelden via rita@noorderpark.nl of bij de informatiekraam.