Parkbericht

De Noorderparkkamer programmeert niet gedurende de winter, en dus nemen de Florakokjes het even over. Met de family- en volwassenen soos van stichting de Florakokjes minima club de winter door!

We gaan aan de hand van verschillende landen en thema’s de wereld door, op 10 januari beginnen we in Italië.
Elke week staat er een land centraal, met de bijbehorende cultuur en staat er een Nationaal gerecht op het menu. Daarnaast is er voor elke week een thema gekozen wat speelt in de maatschappij.

Het doel is verschillende doelgroepen bij elkaar brengen, om van elkaar te leren en elkaar te helpen. De uitgangspunten daarbij zijn: gezonde voeding, betere levensstijl, iedereen is gelijk, iedereen is welkom.

20 december Start soos: iedereen welkom!
We starten in Nederland om te laten zien wat er mogelijk is binnen onze soos, dus onder andere:
De Formulierenbrigade voor hulp bij belasting papieren, gezondheid, kinderen club en 24 uurs opvang voor kinderen van minima tegen onkosten vergoeding, bijles van school.
Vanaf 16.30 tot 20.00 uur

26 december Kerstfeest
Familie feest speciaal voor minima (maar IEDEREEN is welkom!) Met z’n allen gezamelijk eten, met volwassenen en kinderen uit verschillende culturen en doelgroepen. Van te voren reserveren vol=vol! Vanaf 16.30 tot 20.00 uur

27 december 3e Kerstdag: Familie Kerst Gourmet
Thema: Iedereen is welkom! Speciale regeling voor daklozen etc. Live muziek!
Vanaf 16.30 – 20.00 uur Van tevoren reserveren vol=vol!

3 januari Nieuwjaarsreceptie
Je wordt uitgenodigd door volwassenen soos en minima kidsclub De Florakokjes om te proosten op het nieuwe jaar! Vanaf 16.00-19.00 uur

Vanaf 10 januari elke zondag een ander land en een ander thema – houd de activiteiten op deze site in de gaten en/of via Facebook natuurlijk.

Kosten voor alle bovenstaande activiteiten zijn € 2.50 pp met stadspas of vsb pas, anders € 7.50.
Aanmelden en reserveren kan per email esmeraldajongmans@gmail.com of telefoon:
Esmeralda Jongmans 06-14191288

 

Foto gallery