Parkbericht

BAR – RESTAURANT ‘POMPET’ bijna open!

Creatief collectief Hotmamahot kondigt de overname aan van de voormalige Noorderparkkamer!
Zeer binnenkort openen zij op deze locatie, middenin het groen van het Noorderpark in Amsterdam Noord, de deuren van een nieuw restaurant met buitenbar en een grote creatieve buitenruimte. Meer info volgt snel, maar de naam wordt alvast bekend gemaakt: bar-restaurant Pompet.

Met Pompet wordt een van de mooiste horecalocaties van Amsterdam nieuw leven ingeblazen. Jong en oud kan hier terecht voor lunch en diner, jeu- de-boules en heel veel zomerse gezelligheid. Vakantie in eigen stad!

Creatief collectief Hotmamahot bestaat uit Stichting Hotmamahot en Hotmamahot Catering.
Stichting Hotmamahot runt de Gele Pomp in Amsterdam Noord, aan de rand van het Noorderpark. Deze maakplek biedt al jaren en met succes een creatieve programmering voor en door de buurt. Bij Pompet zal deze lijn worden doorgetrokken, maar wordt met het restaurant en de programmering ook de rest van Amsterdam uitgenodigd om naar Amsterdam Noord te komen.
Hotmamahot Catering is onder andere bekend van het onlangs gesloten restaurant Dum Dum Palace op de Zeedijk. Daarnaast runnen zij al jaren een restaurant op reizendtheater festival De Parade en zijn zij met foodtrucks te vinden op festivals door heelNederland.

Wat: Bar-Restaurant Pompet
Waar: Noorderpark
Wie: Hotmamahot Catering en Stichting Hotmamahot
Blijf op de hoogte via: www.pompet.nl /info@pompet.nl of  Facebook

Deze (en meer) ondernemersactiviteiten in het park worden ondersteund door de EFRO Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling, ter versterking van creatief en sociaal ondernemerschap in de buurt.