Parkbericht

Noorderpark Kerstmarkt – zondag 11 december 2022

Wat een gezelligheid! 😍

Samen met Elythé bij Petra organiseerden we (na 2 stille coronajaren) weer een Kerstmarkt. Dit keer stonden de buurtkramen opgesteld aan de Blauwe Zand kant van het park, dichtbij IJskoud de Beste. En koud was het! Maar iedereen waande zich al snel in warme sferen van kerstkramen en versieringen, vuurkorven en kerstmuziek.

Dit deel van het park waar tientallen kramen in 2 rijen stonden opgesteld werd druk bezocht. Iedereen struinde over de markt voor kerstkleding, lekkernijen, 2e hands- en zelfgemaakte spullen of kerstdecoraties; alles waar je blij van wordt tijdens de kerst.

De Florakokjes verzorgden een gezellige schaatsbaan en een curlingbaantje. Verder kon je meedoen met oudhollandse Winterspelletjes. De allerkleinsten konden op ‘stoffen’ paardjes over de markt lopen of met de Kerstman op de foto. Leerlingen van de Weekendschool gingen met elkaar de strijd aan tijdens de battle: Wie verkoopt de meeste en lekkerste tosti’s. IJskoud de Beste ging vandaag nog eens speciaal open, met warme dranken en ijsjes (brrrr).

Bedankt Elythé bij Petra, en iedereen die heeft meegeholpen om deze koude dag wat WARMER te maken… want dat kan alleen met elkaar 🙌

Geniet nog even na, met alle sfeerbeelden
Van: Marcel Jansen (VCA), Stichting Noorderpark, Hans Hamer en vele buurtgenoten!