Home » Kraam huren op De Alles is Noord Markt

Als Noorderling kun je een kraam huren voor een prikkie tijdens Het Alles is Noord Feest.


Prijs hele kraam (2 meter): € 10 *
*Plus € 5,00 borg (Die krijg je na afloop terug, als je de kraam weer netjes oplevert).

Tip: Deel een kraam met je bovenstebeste buurvrouw, die kletsmeier van een buurman, je handige regelneef, je beste matties, of je maffe tante! Is wel zo gezellig, én ’t scheelt je weer wat knaken.

> Meld je hier aan voor de Alles is Noord Markt

Of meld je aan bij:
– Elythé bij Petra, Waddenweg 5 of elythe@hotmail.com
– Sonja Hendriksma, sonja@sonjakooktvoornoord.nl
Vermeld je naam, telefoonnummer, Alles is Noord, en wat je gaat verkopen.

 

Let op: wil je meedoen met de kleedjes-kindervrijmarkt?

Wil je meedoen met de kindervrijmarkt? En ben je niet ouder dan 12 jaar? Dan mag je gratis meedoen, op de kinderweide. Neem je eigen kleedje mee..!

> Meld je hier gratis aan voor de kindermarkt

 

Wil je lekkernijen verkopen op de markt?

Op de Alles is Noord Markt richten we een speciaal plein in met kramen voor thuiskoks uit Noord! Het is belangrijk dat je de huisregels omtrent het bereiden van eten in acht neemt, dit is ook voor ons buurtfeest wettelijk zo bepaald. Wij hebben deze informatie en helpen je er graag mee op weg. Kom jij je lekkernijen verkopen in het prachtigste park van Amsterdam? Meld je hier aan. 

 

Spelregels deelname De Alles is Noord Markt

  • De kramen op de markt zijn voor buurtbewoners en kleine lokale ondernemers die bijvoorbeeld ambacht of handwerk verkopen. Zachte prijsjes. Dus géén commerciële verkoop. Twijfel je? Vul het marktformulier in, en vermeld daarin je vraag, dan nemen we contact met je op.
  • Heb je een dringende vraag? Stuur een mailtje naar allesisnoord@detanker.nl
  • Noorderlingen van alle leeftijden mogen meedoen aan de markt. Bij kinderen tussen 1 en 15 jaar vragen we of een ouder of begeleider hen vergezelt.
  • Je mag met meerdere mensen een marktkraam beheren. Bij je aanmelding geef je één contactpersoon op, die fungeert als aanspreekpunt, die zorgdraagt voor de betaling. Je geeft ook gezamenlijk een lijstje door over wat je gaat verkopen op de markt.
  • Opruimen mag vanaf 17:00 uur, zorg ervoor dat je geen afval achterlaat. Alleen dan krijg je je borg terug.
  • Na je aanmelding ontvang je van ons een mailtje met extra informatie: over de betaling, handige info en tips en eventueel nog aanvullende vragen. Na je betaling is je aanmelding compleet!

We gaan er een leuke dag van maken. Het wordt reuzegezellig!

Terug naar de hoofdpagina