Home » Huren in het Noorderpark

Wil je meer weten over de verhuurmogelijkheden van locaties in het Noorderpark? Restaurant Pompet, creatief tankstation De Gele Pomp, podium De Tanker, Grand Café Noorderpark en buurthuis Het Anker worden allemaal beheerd door onafhankelijke organisaties.

Hieronder vind je hun contactgegevens:

Restaurant Pompet

info@pompet.nl
pompet.nl

De Tanker

info@detanker.nl
detanker.nl

De Gele Pomp

info@hotmamahot.nl
hotmamahot.nl

Grand Café Noorderpark

info@grandcafenoorderpark.nl
grandcafenoorderpark.nl

Buurthuis Het Anker

Bel: 020-6361701
info@buurthuishetanker.nl
buurthuishetanker.nl

Kijk voor een overzicht van alle locaties en een beschrijving op noorderpark.nl/locaties.

OVER STICHTING NOORDERPARK

Stichting Noorderpark staat voor een groen en verbindend park. Een plek waar iedereen kan ontspannen of bewegen. Waar ruimte is voor creativiteit en verrassende ontmoetingen. Dit doen we samen met de buurt. Samen maken we het park!

De stichting is een kleine organisatie die verbindingen legt tussen de bewoners en organisaties in en rond het park. Je kunt er regelmatig meedoen met activiteiten, die voor iedereen toegankelijk zijn. Daarnaast is iedereen welkom om mee te praten over het gebruik van het park of om zelf een activiteit te organiseren, mogelijk met gebruik van de Parapluvergunning. De stichting trekt samen met bewoners op om deze initiatieven tot een succes te maken en biedt daarbij de nodige ondersteuning in organisatie en publiciteit.

Lees meer