Home » Alle activiteiten » WILGEN knotten & vlechten

Activiteiten

Groen
Groen

Heb je zin om je handen uit de mouwen te steken en wilgentakken te knotten en vlechten? Op woensdag 7 maart kunnen kinderen en ouders vanaf 14.00 uur terecht in de Natuurspeeltuin!

In deze tijd van het jaar worden de wilgen geknot, dus ook die in het Noorderpark. Dat is goed voor de bomen, leuk om te doen, en extra leuk omdat je met de wilgentakken heel mooie dingen kunt maken. In de natuurspeeltuin (tegenover het Noorderparkkamer paviljoen) staat een mooie pergola en er is een tunnel waar je doorheen kunt lopen of rennen als je wilt. Om deze mooi en stevig te houden hebben ze onderhoud nodig, en daarvoor roepen we de hulp in van ouders en kinderen uit de buurt. Kleine en grote spierballen zijn welkom om te helpen met het vlechten van de takken zodat we samen trots kunnen zijn op een natuurspeeltuin om samen in te spelen.

Heb je zin om je handen uit de mouwen te steken en samen te bouwen aan een mooie speeltuin? Op woensdag 7 maart om 14.00 gaan we aan de slag in de Natuurspeeltuin, vlakbij Speeltuin Bloemenkwartier.

Wanneer? Woensdagmiddag 7 maart, om 14.00 uur
Waar? Natuurspeeltuin in het Noorderpark
Voor wie? Kinderen van 8 t/m 12 jaar. Ouders mogen ook mee, maar hoeven zich niet aan te melden.
Onder begeleiding van: Melvin (Groenbeheer Noorderpark) en Thomas van der Veer (NME)
Meedoen? Geef je op via goedidee@noorderpark.nl of bel naar 06-41205601. Deelname is gratis.