Home » Alle activiteiten » Buiten (of binnen) concert – Duo Interplay

Activiteiten

Cultuur
Cultuur

Wandelconcert bij de Roze Tanker

Een heerlijk concert tussen de bomen in het Noorderpark. Om de vogels niet te hoeven storen, krijg je een eigen hoofdtelefoon (300 meter bereik) waarmee je elke zucht en uiting van de musici kunt volgen. Onder de luifel van het voormalig Pompstation of zelfs een exclusief zitplaatsje bemachtigen tussen de musici. Met of zonder hoofdtelefoon om de artiesten te beluisteren alsof je naast hen zit!

Er zijn voor dit concert 2 soorten kaarten te verkrijgen. Er zijn 10 kaarten voor mensen die binnen bij de musici willen zitten. En 25 kaarten voor mensen die buiten willen zitten of wandelen maar toch de luxe van goed geluid willen met een draadloze hoofdtelefoon.

Kom op tijd om uw reservering op te halen (zie link hieronder)


Duo Interplay

Interplay biedt een intieme luisterervaring vol muzikale interactie, momenten van herkenning en momenten van ontdekking. Met Jelske Hoogervorst, saxofoon en Folker Tettero, gitaar.

Veel muzikale interactie, een grote muzikale verantwoordelijkheid en je repertoire héél goed kennen. Dát vraagt het spelen in een duo bezetting van musici. En het heeft de luisteraar ook iets te bieden, namelijk alle ruimte voor de verbeelding. Geïnspireerd door enkele van hun heldenduo’s, zoals Stan Getz met Kenny Barron, Jim Hall met Pat Metheny, Bob Brookmeyer met Jim Hall, spelen saxofonist Jelske Hoogervorst en gitarist Folker Tettero hun favoriete jazz-, pop- en soulrepertoire in duo-formatie.

Ze steken hun favoriete popsongs van Stevie Wonder, Paul Simon, John Mayer, The Beatles, en Billie Joel in een instrumentaal, jazzy jasje. Citeren vol nostalgie hun geliefde jazzstandards en gooien zichzelf in het diepe met korte improvisaties zonder afspraken tussendoor. Dat wordt dus aanpoten met zijn tweeën.


Info/tickets: https://www.detanker.nl/product/vr-25-juni-1900u/

Kijk voor meer buitenconcerten op de agenda: Roze Tanker