Home » Alle activiteiten » Themadiner van Chef Martin: Smaakbeleving

Activiteiten

Eten & Drinken
Eten & Drinken

Smaakbeleving? Denk aan tegengestelde smaken zout, zuur, bitter, zoet maar ook aan umami, de in 1908 ontdekte vijfde smaak!

En valt de Aziatische keuken te combineren met de klassieke Franse Cuisine, hoe verhoudt zich de keuken van Suriname tot de keukens uit de landen landen van oorsprong, India, Indonesië en Afrika ?

Wat gebeurt er als wij proeven in het donker of eerst vóelen wat wij eten of alleen maar ruíken?

Een kwak op het bord of een Sergio Hermans-achtige uitgebalanceerde compositie: hoe is dat van invloed op de smaakbeleving? Blauwe rijst en groene aardappels: hoe eetbaar is dat?

Laat je geest verrassen, de tong strelen, de neus proeven, het oog verblijden: ga mee op ontdekkingstocht de culinaire Ruimte in…

Bovenal valt er goed en ruim voldoende te eten en te drinken in diverse gangen, eventueel onder begeleiding van een wijnarrangement.

Ten overvloede: iedereen eet op dezelfde tijd dezelfde gerechten: er is dus geen à la carte menu, vis en vlees maken ook deel uit van de Smaakbeleving, er is helaas geen vegetarische, veganistische of gluten- of lactosevrije versie van dit menu.

Chef Martin geeft een korte introductie voor de maaltijd.

Er is een beperkt aantal couverts, dus stuur een mailtje naar mailmartinmansoor@gmail.com om te reserveren als je verzekerd wilt zijn van een plek.

———–
Driegangen menu voor € 20
Wijnarrangement voor € 12,50

Kijk hier voor meer informatie.