Home » Alle activiteiten » SxTxP: Searching For Relief || ‘& Total Seclusion || ‘& Take No Prisoners || 2 Juni

Activiteiten

Evenement
Evenement

De mannen slaan weer de handen ineen en brengen een avond van allerlei uithoeken van de hardcore scene naar ongetwijfeld een van de meest unieke locaties in de omgeving.

Op  zaterdag 2 juni van 20:00 tot 23:00 gaat het dak er weer af inde Tanker!

Searching For Relief
Met maar liefst vijf koppen is Searching For Relief een heuse band te noemen. Met invloeden van riffy southern hardcore punk maar ook in emotie gedrenkte post-hardcore betasten de boys een breed scala aan gemoedstoestanden en zorgen ze voor een dynamische show waar je aan de ene kant, -opgepompt van de adrenaline- je buurman een schedelfractuur wil slaan, en aan de andere kant -met betraande ogen en gebalde vuisten- jezelf een heuse depressie in reflecteert. Energiek, emotioneel, maar bovenal fucking poenk

Total Seclusion
De muziek van Total Seclusion kan omschreven worden als hardcore skatepunk, ondersteund door hedendaagse metal, een fijne dosis ska en eigen krankzinnigheid. Met cynische teksten geïnspireerd door frustratie en fascinatie, chaotische stage performances en schizofrene stijlveranderingen geeft Total Seclusion de trap in de ballen die jullie allemaal verdienen.

TAKE NO PRISONERS
Take No Prisoners heeft in korte tijd een grote indruk achtergelaten bij de fans. Met een verfrissende blik op verschillende sociale aspecten en levensverhalen die vertellen over hun dagelijkse obstakels, wisten de band al snel een plekje in het hart van menig bezoeker te veroveren. De muziek van het Amsterdamse vijftal kan het best beschreven worden als melodische hardcore, met invloeden uit zowel Emo als Youth Crew Hardcore. Ieder optreden vlamt en de aandacht wordt constant opgeëist.