Home » Alle activiteiten » SamenNoordFeest

Activiteiten

Evenement
Evenement
Cultuur
Eten & Drinken

Familie, single, jong en oud.. en ben je Noorderling? Dan ben je welkom op dit unieke SamenNoordFeest! Workshops, muziek, dansen, samen eten, skaten en genieten… Neem iemand mee die echt wel eens een feest kan gebruiken en maak met elkaar eten voor een gezamenlijk buffet!
Meld je wel even aan svp –  via amddejong@gmail.com. Graag tot ziens op za. 9 september!

Beste Noorderling,
Graag willen wij jullie nu de vakantie aanbreekt informeren over een feest in de Roze Tanker op zaterdag 9 september. We willen een feest dat voor iedereen uit Noord toegankelijk kan zijn, en hopen dit te bereiken op de volgende manier. Je bent van harte welkom:

  • als je iemand meeneemt die echt een feest kan gebruiken, denk aan een minder mobiele of eenzame buur, een gezin wat wel een leuke afleiding kan gebruiken, iemand die je kent van vrijwilligerswerk of uit de supermarkt/op straat, én
  • als je iets te eten meeneemt voor een gezamenlijk buffet (liefst samen klaargemaakt met degene die je meeneemt), denk aan een gerecht wat je deze vakantie hebt gegeten of bij iemand in Noord hebt gegeten én
  • als je je tevoren aanmeld via amddejong@gmail.com, geef aan met hoeveel volwassenen en kinderen je komt.

We willen er een mooi feest van maken! Zaterdag 9 september van 14-22 uur, er zijn diverse leuke workshops, muziek, skateplek, zwemplekken, vuurkorven, gezamenlijk buffet en tijd om elkaar te spreken.
We zijn benieuwd wie er verschijnen en wat voor contacten eruit voortbloeien.
Mooie zomer en zonnige groeten Mirjam de Jong, namens de organisatie

ps mocht je mee willen helpen met opbouw, afbouw, activiteit: graag, laat het weten per email!