Home » Alle activiteiten » RIMBOE creatief vakantiekamp –
22 juli t/m 25 juli 2024

Activiteiten

Jeugd
Jeugd
Creatief
Evenement
Groen

Ga mee op expeditie in de rimboe van het Noorderpark! In de zomervakantie organiseert Hotmamahot 3 keer een creatief vakantiekamp voor kinderen van 7 tot 12 jaar. Doe mee met de leukste activiteiten: koken, timmeren, knutselen, vuur maken, bosspelen, ravotten in de natuur, raket schieten met de TargetRockerts, noem maar op! Alle expeditieleden gaan de volle vier dagen mee op expeditie. Een onvergetelijk kindervakantiekamp.

De deelnemers worden ingedeeld in teams. Elke team gaat op avontuur onder begeleiding van hun eigen expeditieleider. Per dag doet elk team mee aan 2 verschillende activiteiten. Tussendoor is er een pauze met een warme vegetarische lunch.

Waar

In en rond:
De Gele Pomp —  De Roze Tanker — Het Speelbos
Nieuwe Leeuwarderweg 16, Amsterdam
Google Maps

Wanneer

In de zomervakantie:
maandag 22 juli t/m 25 juli 2024 
9:00 – 16:30 uur

Kan je niet in deze week? Er zijn nog 2 andere edities!

Prijs

€ 270 voor 4 dagen dagkamp*
(inclusief alle creatieve workshops, sport & spel activiteiten, begeleiding door kunstdocenten, en elke expeditiedag een warme vegetarische lunch)

* De organisator Hotmamahot heeft ook enkele plekken voor kinderen met een stadspas.
Mocht je hiervoor in aanmerking willen komen dan kun je mailen naar rimboe@hotmamahot.nl 

Aanmelden

hotmamahot.nl/rimboe

Doneer een rimboe dag

Omdat de organisator Creatief Collectief Hotmamahot de Rimboe toegankelijk wil houden voor zoveel mogelijk verschillende kinderen, hebben zij een doneer optie toegevoegd aan hun website. Met de donaties kan creatief collectief Hotmamahot een kind dat het echt goed kan gebruiken een dag (of meerdere dagen) mee laten doen met de Rimboe. Lees hier meer

Organisator/meer informatie

Creatief collectief Hotmamahot – website
Stuur een mailtje naar rimboe@hotmamahot.nl.

Als buurtbewoner zelf iets organiseren in de Gele Pomp? De deur staat altijd open voor Amsterdam-Noord bewoners die een ruimte zoeken om hun creativiteit te uiten. Meer weten? Hotmamahot en De Gele Pomp nodigen je uit om nader kennis te maken. Lees meer op hun website.