Home » Alle activiteiten » RIMBOE – creatief vakantiekamp

Activiteiten

Jeugd
Jeugd

In de zomervakantie van 2020 organiseert Hotmamahot voor het eerst een creatief vakantiekamp voor kinderen van 7 t/m 12 jaar. Van maandag t/m donderdag worden de kinderen overspoeld met de leukste activiteiten zoals koken, timmeren en bosspelen.

De eerste expeditie (begin juli) in de Rimboe was fantastisch! 48 kinderen hebben uitdagende elementen van de natuur weerstaan en enkele ontdekkingen gedaan die we later zullen onthullen. De Rimboe expedities 3 en 4 zijn nu ook officieel uitverkocht en daarmee is het hele zomerkamp volgeboekt. Houd de socials van Hotmamahot in de gaten voor toekomstige Rimboe kampen, als je een andere keer mee wilt!
Dankzij het P.A. van der Kooijfonds en Ouder- en Kindteam Oud Noord konden hier ruim 20 kinderen uit de buurt aan deelnemen tegen een sterk gereduceerd tarief.


Hotmamahot heeft de laatste jaren een ruime expertise opgebouwd op het gebied van kinderactiviteiten. Tijdens het kamp komen vele klassiekers voorbij zoals raket schieten met de TargetRockerts (bekend van theaterfestival de Parade), koken in de keuken van Bijtanken op de Gele Pomp, timmeren en knutselen met onze ervaren kunstdocenten en op missie met de Tactische Bosspelen Club (Into The Great Wide Open). Elke week bevat nieuwe activiteiten, geen expeditie is hetzelfde.

Het kamp vindt plaats in en rond De Gele Pomp en de Tanker, twee voormalig tankstations die nu middenin het Noorderpark liggen en aan het Speelbos, waar ook een groot deel van de activiteiten zal plaatsvinden.

Ga mee op expeditie met Hotmamahot in het groenste deel van Amsterdam! Een onvergetelijk kindervakantiekamp, waarbij natuurlijk rekening wordt gehouden met alle richtlijnen van het RIVM.

  • Voor kinderen van 7 t/m 12 jaar
  • Kleine groepen, geheel volgens RIVM richtlijnen
  • Elke middag warm (vegetarisch) eten.
  • Elke week nieuwe activiteiten.
  • Begeleiding door ervaren kunstdocenten.
  • Uitgebreid aanbod, met creatieve workshops en sport & spel activiteiten in het Noorderpark rond het Speelbos.
  • Makkelijk bereikbaar met de Noord-Zuidlijn, fiets of auto.
  • Kosten: voor 1 week dagkamp betaalt u € 242,-

Data en tijden
Expeditie 1: 6 t/m 9 juli van 9u tot 16:30u *
Expeditie 2: 13 t/m 16 juli van 9u tot 16:30u *
Expeditie 3: 20 t/m 23 juli van 9u tot 16:30u *
Expeditie 4: 27 t/m 30 juli van 9u tot 16:30u *

*U kunt gebruik maken van onze voor- en nakampse opvang. Tegen vergoeding kunt u uw kind ‘s ochtends al om 8:00 brengen en ‘s middags om 17:30 komen ophalen.

*Bij succes organiseren wij eventueel een 5e en 6e expeditie in de 5e en 6e week van de zomervakantie. Mocht u daarin geïnteresseerd zijn dan kunt u ons dat laten weten.

Meer info: www.hotmamahot.nl/rimboe

En bekijk hier de te gekke promo!