Home » Alle activiteiten » RIMBOE – creatief vakantiekamp – 22 t/m 25 feb.

Activiteiten

Jeugd
Jeugd
Evenement

Rimboe Krokus Expeditie

In de krokusvakantie organiseert Hotmamahot een creatief vakantiekamp voor kinderen van 7 t/m 11 jaar. Vier dagen dagen worden zij overspoeld met de leukste activiteiten zoals koken, timmeren en bosspelen.

Van 22 t/m 25 februari 2021 kun je mee op expeditie vol creatieve energie. Op de kampweek kunnen kinderen aan vele activiteiten meedoen waarbij ze veel buiten zijn om hutten te bouwen, vuurtjes te stoken, tactische bosspelen te spelen en te ravotten in het Noorderpark. Buiten wordt afgewisseld met creatieve binnenactiviteiten om op te warmen en de mooiste dingen te creëren. Elke dag bereidt een groep kinderen een lekkere lunch voor alle deelnemers in de Gele Pomp.

Het kamp vindt plaats in en rond De Gele Pomp en de Tanker, twee voormalig tankstations die nu middenin het Noorderpark liggen en aan het Speelbos, waar ook een groot deel van de activiteiten plaats vindt.

De Rimboe (22 t/m 25 februari 2021)
in het kort:

 • Maandag t/m donderdag van 9.00 tot 16.30 uur.
 • Voor kinderen van 7 t/m 11 jaar.
 • Kleine groepen, geheel volgens RIVM richtlijnen.
 • Elke middag warm (vegetarisch) eten.
 • Elke kampweek nieuwe activiteiten.
 • Begeleiding door ervaren kunstdocenten.
 • Uitgebreid aanbod, met creatieve workshops en sport & spel activiteiten in het Noorderpark rond het Speelbos.
 • Makkelijk bereikbaar met de Noord-Zuidlijn, fiets of auto.
 • Voor 1 week dagkamp betaalt u €242,-

  – U kunt gebruik maken van onze voor- en nakampse opvang. Tegen vergoeding kunt u uw kind ‘s ochtends al om 8:00 brengen en ‘s middags om 17:30 komen ophalen.
  – Voor mensen met een kleine beurs kan er evt. een speciale regeling getroffen worden.

Wees er snel bij of houd onze socials in de gaten voor toekomstige Rimboe kampen.

Meer info: www.hotmamahot.nl/rimboe

Hotmamahot heeft de laatste jaren een ruime expertise opgebouwd op het gebied van kinderactiviteiten. Tijdens het kamp komen vele klassiekers voorbij zoals raket schieten met de TargetRockerts (bekend van theaterfestival de Parade), koken in de keuken van Bijtanken op de Gele Pomp, timmeren en knutselen met onze ervaren kunstdocenten en op missie met de Tactische Bosspelen Club (Into The Great Wide Open). Elke week bevat nieuwe activiteiten, geen expeditie is hetzelfde.

Ga mee op expeditie met Hotmamahot in het groenste deel van Amsterdam! Een onvergetelijk kindervakantiekamp, waarbij natuurlijk rekening wordt gehouden met alle richtlijnen van het RIVM.

Bekijk hier de te gekke promo!