Home » Alle activiteiten » RIMBOE creatief vakantiekamp – 3 t/m 6 mei

Activiteiten

Jeugd
Jeugd
Evenement

De Rimboe gaat weer op expeditie!

In de meivakantie organiseert Hotmamahot een creatief vakantiekamp voor kinderen van 7 t/m 11 jaar. Koken, ravotten, timmeren, knutselen, vlaggenroof en andere activiteiten vinden plaats onder begeleiding van ervaren kunstdocenten. De kinderen worden meegenomen op een expeditie vol creatieve energie in de rimboe van het Noorderpark.

De Rimboe is een echt vakantiekamp, alle expeditieleden gaan de volle vier dagen mee op expeditie. Buitenspelen is belangrijk, leerzaam en leuk. Daarom gaan we elke dag, weer of geen weer, het park in! Het kamp vindt plaats in en rond De Gele Pomp en de Tanker, twee voormalig tankstations die nu middenin het Noorderpark liggen en aan het Speelbos, waar ook een groot deel van de activiteiten plaats vindt.

De Rimboe (3 t/m 6 mei 2021)
in het kort:

  • Maandag t/m donderdag van 9.00 tot 16.30 uur.
  • Makkelijk bereikbaar met de Noord-Zuidlijn, fiets of auto.
  • Voor 1 week dagkamp betaalt u € 242,- inclusief warme vegetarische lunch en gezonde tussendoortjes.
  • Inschrijven kan via de website www.hotmamahot.nl/rimboe
  • U kunt gebruik maken van onze voor- en nakampse opvang. Tegen vergoeding kunt u uw kind ‘s ochtends al om 8:00 brengen en ‘s middags om 17:30 komen ophalen.
  • Voor mensen met een kleine beurs kan er evt. een speciale regeling getroffen worden.

 

Hotmamahot heeft de laatste jaren een ruime expertise opgebouwd op het gebied van kinderactiviteiten. Tijdens het kamp komen vele klassiekers voorbij zoals raket schieten met de TargetRockerts (bekend van theaterfestival de Parade), koken in de keuken van Bijtanken op de Gele Pomp, timmeren en knutselen met onze ervaren kunstdocenten en op missie met de Tactische Bosspelen Club (Into The Great Wide Open). Elke week bevat nieuwe activiteiten, geen expeditie is hetzelfde.

Ga mee op expeditie met Hotmamahot in het groenste deel van Amsterdam! Een onvergetelijk kindervakantiekamp, waarbij natuurlijk rekening wordt gehouden met alle richtlijnen van het RIVM.

Bekijk hier de te gekke promo!