Home » Alle activiteiten » RIMBOE expeditie- 27 t/m 30 dec

Activiteiten

Jeugd
Jeugd
Evenement

Wie gaat er mee op Rimboe expeditie in de kerstvakantie?

Tijdens een Rimboe-week bieden wij de kinderen een uitgebreid programma aan, met o.a. koken, timmeren, sport en spel, vuur maken, hutten bouwen en creatieve workshops.  Hierdoor ontwikkelen de kinderen spelenderwijs verschillende motorische en sociale vaardigheden. De focus ligt bij ons op een brede artistieke ontwikkeling, waarbij het makerschap van de kinderen centraal staat.

De Rimboe vindt plaats in het Noorderpark rondom het speelbos met als uitvalsbasis de Gele Pomp en de Tanker. De Rimboe expeditie is voor kinderen van 7 tot 12 jaar.
We gaan op expeditie van 27 t/m 30 december van 9.00 tot 16.30 uur.

Meer info: www.hotmamahot.nl/rimboe

Bent u in het bezit van een stadspas of heeft u een laag besteedbaar inkomen en niet in het bezit van een stadspas? Dan kan uw kind toch meedoen met de Rimboe! Zolang de voorraad strekt dus wees er snel bij.

Stuur een mail naar rimboe@hotmamahot.nl

 


Hotmamahot
heeft de laatste jaren een ruime expertise opgebouwd op het gebied van kinderactiviteiten. Tijdens het kamp komen vele klassiekers voorbij zoals raket schieten met de TargetRockerts (bekend van theaterfestival de Parade), koken in de keuken van Bijtanken op de Gele Pomp, timmeren en knutselen met onze ervaren kunstdocenten en op missie met de Tactische Bosspelen Club (Into The Great Wide Open). Elke week bevat nieuwe activiteiten, geen expeditie is hetzelfde.

Bekijk hier de te gekke promo!