Home » Alle activiteiten » RIMBOE – creatief vakantiekamp (volgeboekt)

Activiteiten

Jeugd
Jeugd
Evenement

De Rimboe gaat door!
Het was even spannend, maar we mogen tijdens de kerstvakantie gewoon weer op expeditie met de Rimboe in het Noorderpark! Beide expedities zijn reeds uitverkocht, maar we zijn al bezig een nieuwe expeditie in het voorjaar te plannen, dus houdt de website in de gaten.


In de kerstvakantie organiseert Hotmamahot twee keer een creatief vakantiekamp voor kinderen van 7 tot 12 jaar. Na een succesvolle zomer- en herfsteditie komt er nu ook een wintereditie van de Rimboe. De kinderen worden drie dagen overspoeld met de leukste activiteiten zoals koken, timmeren en bosspelen.

Elke week worden de kinderen meegenomen op een expeditie vol creatieve energie. Tijdens de kampweek kunnen kinderen aan vele activiteiten meedoen waarbij zij vooral veel buiten zijn om hutten te bouwen, vuurtjes te stoken, tactische bosspelen te spelen en te ravotten in het Noorderpark. Buiten wordt afgewisseld met creatieve binnenactiviteiten om op te warmen en de mooiste dingen te creëren. In de Gele Pomp zal iedere dag een groep kinderen een lekkere vegetarische lunch bereiden voor alle deelnemers.

Hotmamahot heeft de laatste jaren een ruime expertise opgebouwd op het gebied van kinderactiviteiten. Tijdens het kamp komen vele klassiekers voorbij zoals raket schieten met de TargetRockerts (bekend van theaterfestival de Parade), koken in de keuken van Bijtanken op de Gele Pomp, timmeren en knutselen met onze ervaren kunstdocenten en op missie met de Tactische Bosspelen Club (Into The Great Wide Open). Elke week bevat nieuwe activiteiten, geen expeditie is hetzelfde.

Het kamp vindt plaats in en rond De Gele Pomp en de Tanker, twee voormalig tankstations die nu middenin het Noorderpark liggen en aan het Speelbos, waar ook een groot deel van de activiteiten plaats vindt.

Ga mee op expeditie met Hotmamahot in het groenste deel van Amsterdam! Een onvergetelijk kindervakantiekamp, waarbij natuurlijk rekening wordt gehouden met alle richtlijnen van het RIVM.

  • Voor kinderen van 7 t/m 12 jaar
  • Kleine groepen, geheel volgens RIVM richtlijnen
  • Elke middag warm (vegetarisch) eten.
  • Begeleiding door ervaren kunstdocenten.
  • Uitgebreid aanbod, met creatieve workshops en sport & spel activiteiten in het Noorderpark rond het Speelbos.
  • Makkelijk bereikbaar met de Noord-Zuidlijn, fiets of auto.
  • Kosten: 242,- voor 3 dagen.
    Voor mensen met een kleine beurs kan een special regeling getroffen worden.

Data en tijden
Expeditie 1: 21 december t/m 23 december 2020, van 9:00 tot 16:30 uur *
Expeditie 2: 28 december t/m 30 december 2020, van 9:00 tot 16:30 uur *

*U kunt gebruik maken van onze voor- en nakampse opvang. Tegen vergoeding kunt u uw kind
‘s ochtends al om 8:00 brengen en ‘s middags om 17:30 komen ophalen.

Meer info: www.hotmamahot.nl/rimboe

En bekijk hier de te gekke promo!