Home » Alle activiteiten » Première Bunkers Allee @De Tanker

Activiteiten

Bijeenkomst
Bijeenkomst
Cultuur
Evenement

 

Buskers Allee De Tanker in Noord zal zijn première beleven op donderdag 6 juli van 19:00 tot 23:00.
Dit initiatief is het idee en de hartenwens van Carelain Bergtop en Christopher Vipond Davies.
Carelain wil graag de camaraderie van de Amsterdamse straatmuzikantengemeenschap van een aantal jaar geleden doen herleven. Christopher wil graag voortbouwen op de erfenis van Jos de Rooij (1955-2016), de troubadour van Noord en socialistisch activist.
Dit laatste viel vooral op bij Jos zijn campagne om de basisstructuur en het karakter van de Van der Pekbuurt tijdens de renovatie te behouden.

Buskers Allee belooft liedjes en muziek ván de mensen, dóor de mensen en vóor de mensen.
Dit initiatief hoopt aan te sluiten bij SWAN (Singer Songwriters Amsterdam-Noord), dat de aandacht richt op het eigen werk van de mensen die optreden. En ook bij de Meezing-middag, wederom een initiatief van Jos de Rooij, dat elke 1e donderdag van de maand van 14:00 tot 16:30 plaatsvindt bij De Tanker. In juli de middag voor Buskers Allee.

De voordrachtkunstenaars die hebben toegezegd voor 6 juli bestaan uit zangers, muzikanten, storytellers, dichters en mogelijk dansers, van boven en beneden het IJ, optredend in het Nederlands en in het Engels. Het liefst wordt alles akoestisch gespeeld, maar mogelijk versterkt als dat nodig is. De optredens zijn buiten, tenzij het weer of andere omstandigheden ons naar binnen noden (er is een overkapping, want De Tanker is een voormalige benzinepomp).

In de agenda:
Buskers Allee De Tanker in Noord zal zijn première beleven op donderdag 6 juli van 19:00 tot 23:00.

Facebook Event  https://www.facebook.com/events/1707441226216831/
Locatie De Tanker, Nieuwe Leeuwarderweg 15, Amsterdam-Noord  www.detanker.nl

Contact  Je kunt contact opnemen met Carelain, in het bijzonder over de logistiek, via detanker@dds.nl ; en met Christopher, over het programma en de optredens zelf, via chrisvdavies@yahoo.com en op  Facebook, met Messenger: https://www.facebook.com/ChristopherVipondDavies. En kijk op https://www.facebook.com/ChristopherVipondDavies.SingerSongwriterPerformer

! Belangrijk Het optreedprotocol. Heb respect voor de mensen die optreden en andere aanwezigen. Dit is een ‘brutaliteit-vrije-zone’: het is begrijpelijk dat mensen ‘de koning van de wereld’ willen zijn of zich zo voelen, maar het is niet acceptabel dat dit gebeurt ten koste van het plezier van andere mensen.

Foto Kunstenaarsvriend Jan Parkers impressie van mij (Christopher VD) spelend op straat in Amsterdam een aantal jaar geleden.  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10158763273670007&set=p.10158763273670007&type=3&theater