Home » Alle activiteiten » Parkschoonmaak

Activiteiten

Groen
Groen

Op 10 oktober houden we voor de 3e keer een grote Parkschoonmaak. Jong en oud gaat op zoek naar troep en vuil. Iedereen kan meedoen om samen het Noorderpark, de Tolhuistuin en omgeving weer schoon en winterklaar te maken.

We starten om 9.30 uur met een kopje koffie bij Grand Café Noorderpark. Om 10.00 verdelen we ons in twee groepen. De ene groep gaat het Noorderpark in op zoek naar afval. De andere groep verplaatst zich naar de Tolhuistuin om daar de omgeving aan te pakken.

Ieder krijgt een afvalzak en grijper tot zijn beschikking. Met een volle zak vuilnis kun je je melden bij de organisatie en krijg je een bon voor een ijsje bij IJskoud de Beste. Hier kijken we terug op een actieve ochtend en vieren we tot ca. 14.00 uur dat het park weer spic en span is!

Meld je wel even aan via dit formulier, zodat we rekening kunnen houden met werkmateriaal etc..

Speciale Opa Rob editie
Deze Parkschoonmaak staat in het teken van wijlen ‘Opa Rob’, voor velen een bekende en actieve buurtbewoner. Met zijn scootmobiel zorgde hij altijd voor een schoon park; hij leegde de vuilnisbakken en nam allerlei rommel mee.

Deze Parkschoonmaak organiseren we samen met de Tolhuistuin en De Regenboog Groep.


Help jij ook mee de buurt schoon te maken?

Datum: zaterdag 10 oktober
Aanmelden:
Meld je aan via dit formulier.
Meenemen: Voor materiaal wordt gezorgd. Neem eventueel wel je eigen lunch mee. En denk aan makkelijke werkkleding en waterdichte schoenen.
Inloop: 09:30 uur met koffie (gratis) bij Grand café Noorderpark, Sneeuwbalweg 5 (bij het zwembad) Om 9.45 uur: een Plastic lesje van Daan Vonk.
Start: 10:00  tot ca 13:00 uur
Suprise! Bij het inleveren van je volle vuilniszak krijg je een bon voor een ijsje bij IJskoud de Beste.
Vragen of suggesties? Mail naar info@noorderpark.nl

Aarzel je nog vanwege Corona?
Uiteraard houden we rekening met de richtlijnen, zodat iedereen veilig kan meedoen. We werken op 1,5 meter afstand van elkaar, gelukkig is er genoeg ruimte in de parken! Ook voorzien we in schoonmaakmiddelen bij de gereedschappen, zodat we deze besmettingsvrij houden.