Home » Alle activiteiten » Parkmarkt -NB Kramen zijn vol

Activiteiten

Evenement
Evenement
Ondernemerschap
Ontmoeting

Hoera, de Parkmarkt is weer terug!

Zondag 29 mei is er eindelijk weer een ouderwetse Parkmarkt! Een gezellige lokale markt van circa 50 buurtbewoners met een eigen kraam. Je vindt er handgemaakte spullen zoals sieraden en borduurwerk, maar ook tweedehands spullen en kleding. De kramen staan opgesteld vanaf speeltuin Bloemenkwartier tot aan Pompet.

Er is een gezellig terras bij Het Anker met een hapje, drankje en live muziek. Straatmuzikant Jeffro, bij iedere Noordeling wel bekend om zijn gouden keel, vaak te horen in het winkelcentrum, treedt nu een keer op in het park. Verder is er een tombola waarbij je kans maakt op een prijs, is er iemand die haar gaat invlechten en een ander maakt zelfgemaakte stroopwafels. Wij van Stichting Noorderpark zijn ook aanwezig met een kraam, hier kun je al je vragen stellen of eigen ideeën kwijt voor het park.

Alle kinderen (misschien heb je 5 mei gemist in het park?) kunnen bij de SPIN speeltuin Bloemenkwartier (Wingerdweg) terecht met een eigen kleedje om eigen spulletjes te verkopen. Je hoeft je hiervoor niet aan te melden. Verder zijn daar allemaal leuke dingen te doen zoals oud-Hollandse spellen, schminken of pannenkoeken eten.

Kom je ook struinen op de Parkmarkt, zondag 29 mei?
Iedereen is welkom tussen 10.00 en 16.00 uur. Geef het door aan al je vrienden, familie en buren want dit wordt sowieso een super gezellige dag!

Wegens grote belangstelling vanuit de buurt zijn alle kramen reeds gereserveerd.