Home » Alle activiteiten » Parkmarkt & Park Dansant met Het Danspaleis

Activiteiten

Evenement
Evenement
Eten & Drinken
Ontmoeting
Sport & beweging

Zet ‘m in je agenda!
14 juli: Parkmarkt & Park Dansant!

Jaaaa…. er komt weer een mega gezellige Parkmarkt aan! Een echte lokale markt van en voor bewoners uit de buurt. En geef een zwier aan je dag bij de ouderwets gezellige dansmiddag voor jong en oud met Het Danspaleis, pompstation van levensvreugde!

PARKMARKT 11:00 – 17:00 uur

Struin langs handgemaakte of tweedehands spullen, met prijsjes van de Tombola (alle opbrengst gaat naar ‘Sonja Kookt voor Noord’). Kinderen kunnen terecht bij de Kindervrijmarkt met Oud-Hollandse spelletjes en schminken. Of kom alleen even gezellig langs voor een hapje, drankje, live muziek én ontmoet je buren!

Wil je je spulletjes komen verkopen? Nog eventjes wachten. Marktmeester Sonja gaat een flyer maken, waarmee je je kunt aanmelden. Die gooi je dan in de brievenbus bij Sonja. Houd onze nieuwsbrief en onze socials in de smiezen, dan hoor je als eerste wanneer de flyer klaar is en je je kunt aanmelden!

PARK DANSANT 14:00 – 16:00 uur

Jong en oud, en alles daartussenin, iedereen die zin heeft in een dansje: kom naar het park en dans gezellig mee! Van meezinger tot tranentrekker, van polonaise tot rock-‘n-roll: met Het Danspaleis is het altijd bal.

De PlatenDraaier trekt oude krakers uit de koffer van de sterren van weleer. En het Danspaleis komt zelf ook met wat dansers waarmee je sowieso aan de zwier kunt gaan. Ook is er een Favorietencarrousel waar ter plekke verzoekplaatjes worden gedraaid. Hopsaaa, gezelligheid, voetjes van de vloer!

13.00 – 14:00 inloop bij Rosarium (midden in het Noorderpark)
14.00 – 16.00 Park Dansant

Alles op een rij

Zondag 14 juli 2024
11:00 – 17:00 uur Parkmarkt
14:00 – 16:00 uur Park Dansant
Noorderpark, bij het Rosarium
Gratis entree voor bezoekers | Free entrance