Home » Alle activiteiten » Opening speeltoestel !

Activiteiten

Jeugd
Jeugd
Bijeenkomst
Ontmoeting
Sport & beweging

– NB deze activiteit op 9 juli 2021 is op beperkte schaal uitgevoerd, vanwege Corona maatregelen –

Afgelopen weken is er hard gewerkt aan een nieuw speeltoestel in het Noorderpark, op het veld tussen speeltuin Bloemenkwartier en café-restaurant Pompet. Op en rond dit mooie nieuwe houten bouwwerk kunnen kinderen straks klimmen, glijden of met water en zand spelen!

Het toestel bestaat uit een grote toren met hoge glijbaan en klim- en klauteronderdelen. Ook is er een zandspeeltafel en een spreekbuis. Het geheel is van hout gemaakt en de ondergrond bestaat uit valzand; dit sluit goed aan bij de natuurlijke omgeving in het park.

Opening voor kinderen (6+)
Om dit te vieren is er op vrijdag 9 juli een feestelijke opening voor alle kinderen!
– Om 12.30 uur is er een inloop met limonade en gezonde lunchhapjes
– Om 13.00 uur volgt de officiële opening door Saskia Groenewoud, Stadsdeel portefeuillehouder Openbare Ruimte.
– Om 13.30 start er een leuk doe-programma voor de kinderen met voorlees-, schmink-, maak-, en spelactiviteiten. Doorlopend kun je zagen, snoeien en natuurlijk: spelen in de speeltuin!

Ouders kunnen hun kinderen om 12.30 brengen en om 16.00 uur weer ophalen. In de tussentijd kunnen ouders uiteraard ook in het mooie park genieten.

Wil je ook meedoen? Meld je dan wel even aan, vanwege de coronamaatregelen.
Wees er wel snel bij, want de groep is zo vol! Mail naar Elien: goedidee@noorderpark.nl.

Dit middagprogramma wordt verzorgd door Gemeente Amsterdam en Stichting Noorderpark, in samenwerking met Noordje,  Gezondheidsambassadeurs Noord, Academie van de Stad, Pompet en diverse betrokken buurtbewoners.