Home » Alle activiteiten » Opening 21 juli: Buurtbanden, HipHop, Jeu de Boules en meezingen rondom station Noorderpark

Activiteiten

Evenement
Evenement

22 juli gaat de Noord/Zuidlijn rijden en om dat te vieren organiseren wij de dag daarvoor, op 21 juli, een feestje. Die dag kan iedereen tussen 14:00 uur en 21:00 uur gratis rijden met de nieuwe metro. Nou is dat op zich al de moeite waard, maar om de dag een extra feestelijk tintje te geven vinden er die middag en avond allerlei festiviteiten langs de lijn plaats. Wij nemen u de komende weken mee naar de acts, zodat u een goed overzicht heeft. Op deze paginavindt u overigens alle activiteiten die tot nu toe bekend zijn en hier kunt u zich inschrijven voor een gratis ritje.

Hieronder vindt u het programma in en rondom station Noorderpark op 21 juli. De feestelijkheden worden georganiseerd van 14:00 tot 20:00 uur.

Kees Negenman van Noord collectief

Als zanger van de band ‘Noord collectief’ en afkomstig uit – hoe kan het ook anders met zo’n naam – Amsterdam Noord zal Kees Negenman songs ten gehore brengen op het perron van station Noorderpark. Hoog op het vaandel staat Engelse en Nederlandstalige muziek uit de jaren ’70, ’80 en ’90, maar Kees zal ook eigen nummers brengen waaronder één over de Noord/Zuidlijn.

Station: Noorderpark, op het perron, 16.00 – 17.00 uur