Home » Alle activiteiten » Heel Noorderpark Beweegt ONLINE – met Farzad

Activiteiten

Sport & beweging
Sport & beweging

Nu het coronavirus steeds meer van ons vergt, de sportscholen dicht zijn en we massaal thuis blijven, moeten we er juist voor zorgen om in beweging te blijven. Daarom geeft onze Noorderpark sportvrouw Rita Gemerts 3x per week een sportieve training, live vanuit de Gele Pomp.

Vrijdag 8 mei trappen we af met de eerste gasttrainer: Farzad Khoshbin. Hij geeft 45 minuten  BOXFIT ONLINE les, met o.a:
W-up
Stretchen
Grote spiergroepen krachttraining
Boksoefeningen

Iedereen kan meedoen!
Niet op locatie, dus niet in het park, maar gewoon thuis. Zorg dat je onze pagina Noorderpark Leeft geliket hebt. Zet alvast iets voor 9.00 uur je scherm op ooghoogte. Klik op de LIVE les en… GO! www.facebook.com/Noorderpark/

Farzad Khoshbin
is als vluchteling uit Afghanistan naar Nederland gekomen en heeft 12 jaar in een asielzoekerscentrum gewoond. Hij heeft nu een eigen huurhuisje in Oud Noord. Vroeger was hij voetballer en heeft 10 jaar geleden zijn kicksen omgeruild voor bokshandschoenen.

Waarom (kick)boksen?
Kickboksen is erg goed voor mensen met angststoornissen en depressies, dus niet alleen om een slank lijf te krijgen. Farzad spreekt als ervaringsdeskundige; hijzelf zat ooit in een diep dal.
Hij geeft nu sportlessen bij Roze Tanker en in de Valk (Dock) aan kinderen, jongeren en volwassenen. Mensen die hij traint helpt hij niet alleen om lichamelijk gezond te worden, er ontstaat ook een respectvolle relatie.

Zie op facebook: FAR ZAD