Home » Alle activiteiten » Heel Noorderpark Beweegt- online Kwiek

Activiteiten

Sport & beweging
Sport & beweging

Nu het coronavirus steeds meer van ons vergt, de sportscholen dicht zijn en we massaal thuis blijven, moeten we er juist voor zorgen om in beweging te blijven. Daarom geeft onze Noorderpark sportvrouw Rita Gemerts 3x per week een sportieve training, live vanuit de Gele Pomp.

Vrijdag 22 mei geeft gasttrainer Simone van Dijk een Kwiek balansles ONLINE .
De Kwiek balansles is een training waarbij balans, evenwicht, kracht en coördinatie verbeterd wordt. De Kwiekroute-oefeningen zijn hier een onderdeel van.

Iedereen kan meedoen
Dus niet in het park, maar gewoon thuis.
Nodig: handdoek, stoel.

Zorg dat je onze pagina Noorderpark Leeft geliket hebt. Zet alvast iets voor 9.00 uur je scherm op ooghoogte. Klik op de LIVE les en… GO! www.facebook.com/Noorderpark/

Simone van Dijk
woont in Floradorp. Zij is gezondheidsambassadeur en ervaringsdeskundige bij Doras. Een aantal jaren terug had zij veel overgewicht en werd door de fysiotherapeut doorverwezen naar Doras. Het advies was: bewegen en afvallen of een operatie aan de knie en een kunstknie plaatsen. Sindsdien is zij 60 kilo(!) afgevallen en de pijn in de knie is weg. Zij ziet bewegen als middel om lichamelijke en psychische uitdagingen aan te gaan. Daarnaast vindt zij het belangrijk dat door meer bewegen en gezonde voeding elk mens zich net zo goed kan voelen als zij zich voelt. 

     Simone – voor en na – gezonde voeding en beweging

Simone is bekend als de dame die veel en vaak wandelt in het Noorderpark en zwemt in het Noorderparkbad. Op dit moment is zij haar eigen activiteit weer opgestart: VIT. Dat betekent Voeding, Informatie en Training. Max 10 deelnemers kunnen in de Buurtkamer Heliotroopstraat van haar les krijgen. Zij wil hiermee op haar eigen manier mensen stimuleren om af te vallen, zonder pilletjes en zonder diëten.

Contact over de Kwiek Balanslessen: rita@noorderpark.nl
Contact over VIT: van_dijk_simone@hotmail.com