Home » Alle activiteiten » Ondernemerscollectief #2

Activiteiten

Ondernemerschap
Ondernemerschap
Bijeenkomst

Het ondernemerscollectief is een versterkend netwerk dat ondernemers en ondernemende buurtbewoners in en om het park met elkaar verbindt. Gevoed met programma’s van economische zaken en input van professionals uit Noord inspireren en stimuleren we elkaar.

Maandelijks komen we bij elkaar voor uitwisseling, inspiratie en kennis op het gebied van ondernemen.
Wat ons bindt is dat we allen gebaat zijn bij het (bijspijkeren) van onze kennis van ondernemen, en de voordelen van een netwerk van mensen die elkaar versterken en coachen.

Een bijeenkomst bestaat uit:
Deel 1: Een interactieve oefening om kennis en informatie uit te wisselen voor leden van collectief

Deel 2: Een workshop, open voor iedereen (afhankelijk van het onderwerp max 1,5 uur) Aanmelden verplicht.

De workshop wordt verzorgd door een professional (liefst uit Noord), die aansluit op de behoeften en vragen van de leden van het collectief. Dit gedeelte van de avond is ook toegankelijk voor niet leden.

Donderdag 17 mei is vanaf 18.30 de deur open, en gaan we om 19.00 uur beginnen (tot max. 21.30 uur) in de Gele Pomp, Nieuwe Leeuwarderweg 16.

In deze tweede bijeenkomst staat op het programma:
Deel 1:
– kennis maken met wie nieuw is
– uitwisselen wat we willen leren
– formuleren wat we voor volgende maand willen hebben gedaan

Deel 2: Eva Kaldenbach van de Verhalenmakerij verzorgt een workshop waarin ieder bezig gaat met zijn of haar onderscheidende verhaal als ondernemer/ondernemende buurtbewoner. We gaan op zoek naar de ingrediënten die jouw verhaal krachtig en bijzonder maken.

Spreekt het bovenstaande je aan en wil je deelnemen aan een van de bijeenkomsten en/of je aansluiten bij het collectief?
Mail dan je naam en achtergrond informatie over wat je doet en waarom je wilt deelnemen naar goedidee@noorderpark.nl.