Home » Alle activiteiten » Ondernemend Collectief #3

Activiteiten

Ondernemerschap
Ondernemerschap
Bijeenkomst

Ben je ondernemer of ondernemende buurtbewoner en heb je behoefte aan een versterkend collectief?

Elke maand staat er een vraag/probleem/casus/product van een deelnemer centraal. De ervaring leert dat iedereen vooral graag van elkaar leert. Het collectief staat voor uitwisseling van kennis, ervaring en betrokkenheid. Gezamenlijk zetten we ons in voor onze persoonlijke ontwikkeling in dienst van een project, onderneming, het park, de buurt en… de wereld.

De volgende bijeenkomst van het Ondernemend Collectief is op donderdag 27 jun om 19.00 uur in de Gele Pomp!

Deze bijeenkomst staat in het teken van Brigitte Schapendonk die handgemaakte tassen maakt. Zij heeft een idee voor een speciale afdeling van de parkmarkt op 28 juli voor de creatieve zelfmaakbranche.
Dus maak je hoogwaardige kwaliteit producten die je wilt verkopen op de parkmarkt, en denk je graag mee om deze markt een succes te maken, kom dan zeker deze avond!

Met ondernemers van eigengemaakte producten en iedereen die strategisch na wil denken over het bereiken van je doelgroep gaan we onze tanden in deze casus zetten.

Met een creatief strateeg, een communicatie expert en een vormgever erbij gaan we in op het belang van heldere, gerichte communicatie.

Aanmelden voor het collectief kan via: goedidee@noorderpark.nl