Home » Alle activiteiten » Ondernemend Collectief #2 – Ontbijtsessie

Activiteiten

Ondernemerschap
Ondernemerschap
Bijeenkomst

Ben je ondernemer of ondernemende buurtbewoner en heb je behoefte aan een versterkend collectief?

Elke maand staat er een vraag/probleem/casus/product van een deelnemer centraal. De ervaring leert dat iedereen vooral graag van elkaar leert. Het collectief staat voor uitwisseling van kennis, ervaring en betrokkenheid. Gezamenlijk zetten we ons in voor onze persoonlijke ontwikkeling in dienst van een project, onderneming, het park, de buurt en… de wereld.

Wat verkoop je eigenlijk?
Deze keer gaan we het hebben over het helder definiëren van je aanbod. Wat verkoop je eigenlijk? Dit gaan we doen aan de hand van een paar handige tools als de ‘Golden Circle’ the why, how, and what, het waarom van je acties, hoe je dat doet en wat dat oplevert. We werken aan jouw persoonlijke visie (waarom je doet wat je doet), hoe zich dat vertaalt naar je missie (hoe je doet wat je doet), de fundering van elk plan, elk product dat je bedenkt (wat het is dat je doet). Een product kan ook een initiatief zijn natuurlijk.

Deze keer staat de casus van Monique Siri Sant centraal, die zich bezig houdt met het oplossen van blokkades, voornamelijk bij vrouwen.
Ze deelde het evenement dat ze binnenkort organiseert in de Evenaar al in de Facebook groep.
Als je alvast meer wilt weten, haar pagina op Facebook vindt je hier, en haar website is sirisant.nl.

Het doel van de ochtend is dat iedereen, en Monique in het bijzonder, zijn/ haar doelgroep beter kan bereiken aan de hand van de nieuwe inzichten. En natuurlijk kom je andere inspirerende ondernemende buurtgenoten tegen.

Aanmelden voor het collectief kan via: goedidee@noorderpark.nl