Home » Alle activiteiten » Noorderpark Spelen

Activiteiten

Sport & beweging
Sport & beweging
Evenement

Op zaterdag 22 juni is het terrein achter de Roze Tanker omgevormd tot één sportief strijdtoneel voor de Noorderpark Spelen. Tijdens dit jaarlijks terugkerende evenement nemen diverse teams van verschillende wijken, organisaties en bedrijven het tegen elkaar op.

Kijk hier naar het promofilmpje: https://youtu.be/AD8N835OPSQ

In de race naar de Noorderpark-cup vallen er punten te verdienen met spierkracht, creativiteit en behendigheid. Naast spelonderdelen zoals bijvoorbeeld Blind Volleybal, Parkmaster, Acrogym en Duckgames gaat het ook om de beste antwoorden op quizvragen over de buurt en het park. Verder kan men punten verdienen met de mooiste vlag en een strijdlied waarmee het team zich neerzet als onoverwinnelijk. De voorgaande jaren deden teams mee met namen als FlowerPower, Warm Welkom, De Beweegtoeters, De Scheepvaarders (tweevoudig winnaar) en Vliegenbosjes. Dit jaar is er ruimte voor nog meer teams, totaal 14. De teamcaptains kunnen zich vanaf 1 april aanmelden.

Het Noorderpark wil met de Noorderpark Spelen een sportieve ontmoeting creëren voor mensen die elkaar in het dagelijks leven mislopen. Uit de afgelopen edities zijn nieuwe contacten en ideeën ontstaan, zoals gezamenlijke picknicks en een vast beweegteam in het park.
Het Noorderpark slaat een brug tussen de verschillende wijken en mensen. Je kunt hier zelf activiteiten organiseren, leren én ontmoeten. Stichting Noorderpark nodigt iedereen uit om bij te dragen aan een levendig, groen en verbindend park en helpt bewoners hun ideeën te verwezenlijken. Alle activiteiten staan gebundeld op www.noorderpark.nl.

Noorderpark Spelen
Locatie: Evenemententerrein achter de Roze Tanker
Datum: Zaterdag 22 juni 2019 – van 12.00 tot 19.00 uur, inclusief diner
Deelname: Gratis. Diner € 5,00 voor wie het kan betalen.
Inschrijving: Vanaf 1 april kunnen teamcaptains zich aanmelden via dit formulier

Sponsoring
Als bedrijf kun je natuurlijk meedoen, in het kader van teambuilding. Maar ook met t-shirts of een andere vorm van reclame kun je de Spelen sponsoren met jouw bedrijf.

De Noorderpark Spelen 2019 wordt mede mogelijk gemaakt door:
Fonds voor Noord