Home » Alle activiteiten » Noorderpark Kerstmarkt 2022

Activiteiten

Evenement
Evenement
Eten & Drinken
Ondernemerschap
Ontmoeting


Samen met Elythe bij Petra (Blauwe Zand) organiseren we (na 2 stille coronajaren) een markt die wat licht brengt in de donkere decembermaand. De locatie komt dichtbij IJskoud de Beste (Meeuwenlaan 331).

Zondag 11 december 2022- 13:00-17:00 uur
Een markt voor en door bewoners! Als Noorderling kun je hier staan met een kraam en handgemaakte of tweedehands spullen en kleding verkopen. En natuurlijk alles het liefst met een kersttintje -> cadeautjes, versieringen, lekkernijen; alles waar je mensen blij mee kunt maken met de kerst!

Het wordt een gezellige sfeer op de markt met muziek, drank en hapjes, vuurkorven, de Kerstman (“hohoho!”) en kinderactiviteiten. Zelfs IJskoud de Beste gaat speciaal open, met warme dranken en ijsjes (brrrr). Café Permanent verkoopt glühwein, speciale winterbiertjes en broodjes worst.

NIEUWS!!

* Winterspelen*
De Florakokjes verzorgen een gezellig schaatsbaan! En er komt een curlingbaan van 8 meter. Verder kan iedereen meedoen met ‘Winterspelen’
* Tosti battle *
Leerlingen van de Weekendschool strijden tegen elkaar in de battle: Wie verkoopt de meeste en lekkerste tosti’s??

Deel het Evenement met anderen op Facebook!

NB: bij heel onstuimig weer wordt de markt geannuleerd (3 dagen van te voren) maar daar gaan we natuurlijk niet van uit! Dus zet die 11e alvast maar in de agenda.

Wil je ook een kraam op de Kerstmarkt?

 • Een kraam kost € 10,- plus € 5,- borg. De borg krijg je na afloop weer terug, mits je de kraam netjes oplevert.
 • Zoals op de Parkmarkt zijn deze kramen ook weer 4 meter lang, dus je deelt de kraam met een andere kraamhouder (dit ivm vergunningen).
 • Aanmelden kan door een email te sturen naar info@noorderpark.nl met daarin:
  * je naam en telefoonnummer,* een omschrijving van wat je maakt en verkoopt.
  .
  Kerstpakketten actie
  Stichting Elythe collecteert voor de kerstpakketten actie voor eenzame ouderen in deze moeilijke tijd.
  Doneren kan vanaf 1 euro. De stichting maakt de pakketten en bezorgen deze persoonlijk bij de mensen thuis. Alvast hartelijk dank voor uw kerst-bijdrage!