Home » Alle activiteiten » Natuurwerkdag in het park

Activiteiten

Groen
Groen
Evenement

Ook het Noorderpark doet dit jaar mee met de landelijke Natuurwerkdag!

Snoeien, wieden, filmpjes maken en een bomenwandeling!

Tijd: 13.00 tot 16.00 uur
We verzamelen bij: Floraparkweg 1 (vóór Pompet)
Meld je aan op www.natuurwerkdag.nl via de locatiepagina
Let op: er is werk voor 12 personen, dus geef je tijdig op!

Programma:
– van 13.00 – 16.00 uur
met Melvin Stigter de handen uit de mouwen steken en gewapend met snoeischaar, schep en spade de wilgen in het gareel te brengen, de appelboompjes te bemesten en ander eetbaar groen te oogsten en helpen de winter door te komen. Melvin is bij de meesten van jullie wel bekend, en is als best op de hoogte van wat er in het park groeit en leeft – echt een voorrecht om met hem aan de slag te gaan!

– ook kun je  tussen 14.00 en 15.00 uur filmpjes maken voor noorderpark.nl met Adnan Hasovic. Ready?….and…Action!  Vertel jouw weetje over iets dat groeit in het Noorderpark op camera, en wie weet vind je jezelf wel terug als Natuurmomentje op de website! Zie hier een voorbeeld van wat er nu al op de site staat: https://www.youtube.com/watch?v=4gsNRmz1uXc&feature=youtu.be&fbclid=IwAR0ltpYbVhLNY1JrjJ4dF9ypnFCDNpNj7jr-2ThouwP7NaKTUxvIFChh51I 

– en van 15.00 – 16.00 uur kun je meelopen met de bomenwandeling met Gert Snoei van IVN  – deze ervaren verteller en allesweter over bomen neemt ons mee langs een aantal bijzondere exemplaren in het park. Je kunt hem echt alles vragen!