Home » Alle activiteiten » Licht en Heling-middag

Activiteiten

Cultuur
Cultuur
Bijeenkomst
Evenement

de Buufjes

presenteren

Stichting Transformatie

Te gast in de Roze Tanker te Amsterdam Noord

op zaterdag 30 Juni 2018

Lichtreis en Heling-middag

13.00 Binnenlopen

13.30 Begin Lichtreis

14.00 Heling-cirkel met ruimte voor individuele Heling-sessies

Entree op basis van een vrijwillige bijdrage zodat iedereen mee kan doen

 

Dat ieders licht vrij mag gaan schijnen en

onze onvoorwaardelijke liefde weer mag gaan stromen.

 

De middag wordt gestart met koffie en thee, gevolgd door een meditatie/lichtreis als voorbereiding op de heling. Na een korte pauze vervolgen we met een heling-cirkel

en dan kan iedereen die wil een persoonlijke heling ontvangen.

Hierna is er mogelijkheid tot het stellen van vragen, delen van ervaringen, rustig bij komen en nagenieten van de heling.

 

We maken tijdens een heling  verbinding op zielsniveau, ons licht verbindt zich met jouw licht, we steunen jou in de stappen die je zelf wenst te nemen en jouw ziel bepaalt wat deze stappen zijn. Samen met jou gaan we op zoek naar alle muren, onverwerkte angsten en pijn en zullen we deze zo veel mogelijk samen met jou transformeren. Net zolang tot er stilte en vrede mag ontstaan in dat wat we niet wensen te ervaren en te voelen.

 

Ons middel en tevens onze kracht is onze onvoorwaardelijke liefde en het licht van onze ziel, die in eenheid met elkaar jouw leegte aanraakt, jou jezelf laat (her)ontdekken en je vrede laat sluiten met alles wat er in je is en in een zee van licht en energie, heelt.

 

de Buufjes

zijn Lisa en Susanne, twee buurvrouwen uit Noord, bezielde moeders en vrolijke vrije vrouwen op zoek naar innerlijke vrede en zelf-compassie. Hierbij kwamen we ook Stichting Transformatie tegen. Hun benadering en werkwijze heeft ons nieuwsgierig gemaakt en daarom nodigen we jullie allemaal uit: komt dat met ons samen beleven, ervaren en onderzoeken! Wees welkom – ook al voel je net als wij, enerzijds weerstand (scepsis, cynisme, wantrouwen) en anderzijds nieuwsgierigheid. Laat je leiden door je hart in plaats van je hoofd! Stel je open en ontvankelijk op en ga met ons mee op reis naar jezelf, kom verbinden en even EEN-ZIJN in liefde en licht!

 

www.stichtingtransformatie.nl

www.stichtingtransformatie.nl/on_tour.php

www.detanker.nl/